پلو تره مجلسی: طعمی بینظیر و عطر دلنشین

طرز تهیه پلو تره خوشمزه و معطر به روش خانگی پلو تره یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از برنج، تره و ادویههای خوش عطر پخته میشود. این غذا بسیار ساده و سریع آماده میشود و طعمی بینظیر دارد. در ادامه، طرز تهیه پلو تره را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه پلو تره خوشمزه و معطر به روش خانگی
پلو تره یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از برنج، تره و ادویههای خوش عطر پخته میشود. این غذا بسیار ساده و سریع آماده میشود و طعمی بینظیر دارد. در ادامه، طرز تهیه پلو تره را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
برنج: ۲ پیمانه
تره: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم (اختیاری)
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

مراحل تهیه:
آمادهسازی برنج: برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
تفت دادن پیاز و سیر: پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
اضافه کردن گوشت چرخ کرده: اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید، آن را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
اضافه کردن تره: ترهها را ریز خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید. به مدت چند دقیقه تفت دهید تا ترهها نرم شوند.
اضافه کردن برنج: برنج آبکش شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
دم کردن پلو: مواد را به قابلمه منتقل کرده و روی حرارت قرار دهید. به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت کم دم کنید.
اضافه کردن زعفران: قبل از سرو، زعفران دم کرده را به پلو اضافه کنید.
نکات مهم:
برای طعمدارتر شدن پلو میتوانید از کمی دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
برای تزیین پلو میتوانید از کشمش، زرشک یا خلال بادام استفاده کنید.
اگر دوست دارید پلو تره شما روغنیتر باشد، میتوانید در حین دم کردن به آن کمی روغن اضافه کنید.
میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده یا حتی بدون گوشت نیز پلو تره را تهیه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0