آمارتکستاریخ انتشار : شنبه 14 مهر 1403 - 12:08
کد خبر : 612879

مرغ شیرازی خانگی: طعمی لذیذ و عطرآگین

مرغ شیرازی خانگی: طعمی لذیذ و عطرآگین

طرز تهیه مرغ شیرازی: یک غذای خوشمزه و مجلسی مرغ شیرازی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعمی لذیذ و عطر دلنشین، هر کسی را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ شیرازی: یک غذای خوشمزه و مجلسی

مرغ شیرازی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعمی لذیذ و عطر دلنشین، هر کسی را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:
مرغ: ۶ تکه
پیاز: ۲ عدد بزرگ
هویج: ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری (به مقدار دلخواه)
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ: مرغ را شسته و به تکه‌های متوسط تقسیم کنید. سپس، آن‌ها را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید و کمی روغن روی آن‌ها بمالید.
تفت دادن مرغ: یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. مرغ‌های مزه دار شده را در تابه بچینید و از هر دو طرف آن‌ها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
تهیه سس: پیاز را نگینی خرد کرده و در همان تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس، هویج و فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سبزیجات را تفت دهید تا نرم شوند.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس، زعفران دم کرده، ادویه کاری و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
پخت مرغ: مرغ‌های سرخ شده را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس، دو لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و مرغ پخته شود.
سرو: مرغ شیرازی را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه تزئین کنید.
نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا زنجبیل نیز در تهیه سس استفاده کنید.
اگر دوست دارید مرغ شیرازی شما آبدارتر باشد، می‌توانید در انتهای پخت، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
برای مجلسی‌تر شدن غذا، می‌توانید از مرغ بدون پوست استفاده کنید.
می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی، ذرت و یا قارچ نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.