تاریخ انتشار : جمعه ۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
کد خبر : 611422

طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو، طعم بهشتی در هر لقمه: با این دستورالعمل ساده، دلمه‌های خانگی و خوشمزه بپزید.   دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم لذیذ و عطر دلنشینش، هر کسی را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده و روش پخت

دلمه برگ مو، طعم بهشتی در هر لقمه: با این دستورالعمل ساده، دلمه‌های خانگی و خوشمزه بپزید.

 

دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم لذیذ و عطر دلنشینش، هر کسی را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده و روش پخت آسان نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله دلمه برگ مو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
برگ مو: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
لپه: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد
سبزی معطر (تره، جعفری، شوید، نعناع): ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آبلیمو یا آبغوره: ۱ استکان
شکر: ۳-۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آماده‌سازی مواد اولیه:

برگ‌های مو را بشویید و در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.
برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
سبزی معطر را ریز خرد کنید.
تهیه مواد میانی:

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
برنج و لپه آبکش شده، سبزی خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آب لیمو و شکر را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پیچیدن دلمه:

برگ‌های مو را روی یک سطح صاف پهن کنید و از مواد میانی روی آن قرار دهید.
برگ مو را به شکل رول یا مثلث بپیچید.
پختن دلمه:

کف یک قابلمه را با برگ مو بپوشانید.
دلمه‌ها را به صورت لایه لایه در قابلمه بچینید.
روی دلمه‌ها را با بشقاب سنگین بپوشانید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه‌ها به مدت ۲-۳ ساعت بپزند.
نکات مهم:
برای خوشرنگ شدن دلمه، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا پودر زنجبیل استفاده کنید.
اگر دوست دارید دلمه شما ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار آب لیمو یا آبغوره را بیشتر کنید.
برای اینکه دلمه‌ها شکل خود را حفظ کنند، می‌توانید از نخ آشپزی استفاده کنید.
با رعایت این نکات ساده، می‌توانید یک دلمه برگ مو خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.