تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 آبان 1403 - 13:39 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613365

حمص اسفناج؛ طعمی تازه و سبز برای شروع یک وعده غذایی

حمص اسفناج؛ طعمی تازه و سبز برای شروع یک وعده غذایی

طرز تهیه حمص اسفناج: یک پیش‌غذای خوشمزه و سالم حمص اسفناج یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال یک پیش‌غذای سالم و متفاوت هستند. رنگ سبز جذاب و طعم لطیف اسفناج، به این حمص طعمی خاص و دلپذیر بخشیده است. مواد لازم: نخود پخته: 1 پیمانه اسفناج تازه: 2 پیمانه (پخته شده و

طرز تهیه حمص اسفناج: یک پیش‌غذای خوشمزه و سالم

حمص اسفناج یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال یک پیش‌غذای سالم و متفاوت هستند. رنگ سبز جذاب و طعم لطیف اسفناج، به این حمص طعمی خاص و دلپذیر بخشیده است.

مواد لازم:

نخود پخته: 1 پیمانه
اسفناج تازه: 2 پیمانه (پخته شده و آبکش شده)
آب لیمو تازه: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه (رنده شده)
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
کنجد: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پاپریکا: برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه:

آماده‌سازی اسفناج: اسفناج را بشویید و در آب جوشیده و نمک انداخته به مدت چند دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
مخلوط کردن مواد: همه مواد را به جز پاپریکا در یک غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و تا زمانی که به یک بافت یکدست و کرمی برسید، مخلوط کنید.
سرو: حمص اسفناج آماده شده را در یک ظرف مناسب سرو کنید و با پاپریکا تزئین کنید

حمص اسفناج؛ طعمی تازه و سبز برای شروع یک وعده غذایی

نکات مهم:

نخود: برای تهیه حمص می‌توانید از نخود خشک یا کنسرو شده استفاده کنید. اگر از نخود خشک استفاده می‌کنید، بهتر است از قبل آن را خیس کرده و بپزید.
اسفناج: می‌توانید از اسفناج تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از اسفناج منجمد استفاده می‌کنید، نیازی به پختن آن نیست.
طعم‌دهنده‌ها: برای طعم‌دار کردن حمص می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود مانند زیره، گشنیز یا پودر کاری استفاده کنید.
روغن: به جای روغن زیتون می‌توانید از روغن کنجد یا روغن بادام زمینی استفاده کنید.
سرو: حمص اسفناج را می‌توانید با نان پیتا، سبزیجات تازه، نان تست یا چیپس سرو کنید.

برای یک بافت نرم‌تر، می‌توانید کمی آب به مخلوط اضافه کنید.
برای یک طعم تندتر، می‌توانید سیر بیشتری به حمص اضافه کنید.
برای یک رنگ سبز روشن‌تر، می‌توانید از اسفناج تازه استفاده کنید.

چرا حمص اسفناج سالم است؟

حمص اسفناج سرشار از فیبر، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. اسفناج منبع غنی از آهن و ویتامین K است و نخود نیز حاوی مقدار زیادی فیبر و پروتئین است. این پیش‌غذای خوشمزه می‌تواند به بهبود هضم، کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.