تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1404 - 19:56 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 619979

جادوی طعم‌ها با جوجه: 4 دستور پخت شگفت‌انگیز (ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)

جادوی طعم‌ها با جوجه: 4 دستور پخت شگفت‌انگیز (ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)

آموزش چهار طعم بی‌نظیر جوجه: ترش، مکزیکی، سیر و کره، و تندوری خانگی دوست دارید طعم‌های جدید و هیجان‌انگیزی را با جوجه تجربه کنید؟ با این آموزش ساده، می‌توانید چهار مزه فوق‌العاده خوشمزه را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید! 1. جوجه ترش وسوسه‌انگیز این جوجه با طعم ترش و ملسی که دارد، اشتهای

آموزش چهار طعم بی‌نظیر جوجه: ترش، مکزیکی، سیر و کره، و تندوری خانگی

دوست دارید طعم‌های جدید و هیجان‌انگیزی را با جوجه تجربه کنید؟ با این آموزش ساده، می‌توانید چهار مزه فوق‌العاده خوشمزه را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید!

1. جوجه ترش وسوسه‌انگیز
این جوجه با طعم ترش و ملسی که دارد، اشتهای هر کسی را تحریک می‌کند.

مواد لازم

تکه‌های جوجه (ران، سینه یا بال)
پیاز رنده شده: 1 عدد متوسط
گردو آسیاب شده: 50 گرم
رب انار ترش: 2 قاشق غذاخوری
آب انار: نصف استکان
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

جادوی طعم‌ها با جوجه: 4 دستور پخت شگفت‌انگیز (ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)
طرز تهیه

تکه‌های جوجه را با نمک، فلفل و زعفران (در صورت استفاده) مزه‌دار کنید.
در یک کاسه، پیاز رنده شده، گردو آسیاب شده، رب انار و آب انار را مخلوط کنید.
تکه‌های جوجه را به این سس آغشته کنید و حداقل برای 1 ساعت (یا ترجیحاً بیشتر) در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد جوجه بروند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تکه‌های جوجه را در سینی فر بچینید و کمی روغن زیتون روی آن‌ها بریزید.
به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا جوجه‌ها کاملاً پخته و طلایی شوند. در اواسط پخت، می‌توانید کمی دیگر از سس را روی جوجه‌ها بمالید.
2. جوجه مکزیکی تند و پر ادویه
اگر عاشق طعم‌های تند و ادویه‌ای هستید، این جوجه مکزیکی شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

مواد لازم

تکه‌های جوجه
پودر چیلی: 1 قاشق غذاخوری (بسته به میزان تندی دلخواه)
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

در یک کاسه، پودر چیلی، پودر زیره، پودر پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
تکه‌های جوجه را با این ادویه‌ها و آب لیموترش و کمی روغن خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های جوجه طعم بگیرد.
حداقل برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
می‌توانید این جوجه را در تابه سرخ کنید، گریل کنید یا در فر بپزید.
برای تابه: در تابه کمی روغن بریزید و جوجه‌ها را با حرارت متوسط بپزید تا کاملاً طلایی و پخته شوند.
برای فر: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و جوجه‌ها را به مدت 25-35 دقیقه بپزید.
3. جوجه سیر و کره عطرآگین
طعم بی‌نظیر سیر و کره، این جوجه را بسیار لذیذ و خوش‌عطر می‌کند.

مواد لازم

تکه‌های جوجه
کره: 50 گرم
سیر له شده: 3-4 حبه
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

جادوی طعم‌ها با جوجه: 4 دستور پخت شگفت‌انگیز (ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)
طرز تهیه

تکه‌های جوجه را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
در یک تابه، کره را آب کنید. سیر له شده را اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود (مراقب باشید سیر نسوزد).
جعفری خرد شده و آب لیموترش را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید.
تکه‌های جوجه را به تابه اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید. در حین پخت، مرتباً جوجه‌ها را برگردانید و از سس کره و سیر روی آن‌ها بریزید تا کاملاً پخته و طعم‌دار شوند.
4. جوجه تندوری خانگی با عطر ادویه‌های شرقی
طعم اصیل و تند ادویه‌های تندوری، تجربه‌ای متفاوت از جوجه را برای شما رقم می‌زند.

مواد لازم

تکه‌های جوجه
ماست: نصف پیمانه
پودر تندوری: 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل و سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری از هر کدام
آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز (اختیاری): به مقدار لازم

طرز تهیه

در یک کاسه، ماست، پودر تندوری، زنجبیل و سیر رنده شده، آب لیموترش، روغن، نمک و فلفل قرمز (در صورت تمایل) را مخلوط کنید تا یک سس یکدست به دست آید.
تکه‌های جوجه را به این سس آغشته کنید و مطمئن شوید تمام قسمت‌های جوجه پوشانده شده است.
حداقل برای 2 ساعت (یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا جوجه‌ها خوب مزه‌دار شوند.
می‌توانید این جوجه را در فر، گریل یا تابه بپزید.
برای فر: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و جوجه‌ها را به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا پخته و کمی برشته شوند.
برای گریل: جوجه‌ها را روی گریل با حرارت متوسط بپزید تا کاملاً مغزپخت شوند و آثار گریل روی آن‌ها نمایان شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.