بیسکویتهای قلبی دو رنگ ولنتاین: یه هدیه عاشقانه خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت ولنتاین قلبی دو رنگ: ساده، خوشمزه و عاشقانه بیسکویتهای قلبی دو رنگ، یه هدیه عالی و خوشمزه برای روز ولنتاینه! درست کردنشون هم خیلی راحته و میتونه یه فعالیت سرگرمکننده و لذتبخش باشه. با این دستور پخت ساده، میتونید یه عالمه بیسکویت خوشگل و خوشمزه برای عشقتون درست کنید و حسابی سورپرایزش
طرز تهیه بیسکویت ولنتاین قلبی دو رنگ: ساده، خوشمزه و عاشقانه
بیسکویتهای قلبی دو رنگ، یه هدیه عالی و خوشمزه برای روز ولنتاینه! درست کردنشون هم خیلی راحته و میتونه یه فعالیت سرگرمکننده و لذتبخش باشه. با این دستور پخت ساده، میتونید یه عالمه بیسکویت خوشگل و خوشمزه برای عشقتون درست کنید و حسابی سورپرایزش کنید.
مواد لازم
برای خمیر بیسکویت:
آرد سفید: 200 گرم
کره سرد: 150 گرم
پودر قند: 60 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز (ژلهای یا مایع): چند قطره
برای تزیین (اختیاری):
پودر قند
شکلات آب شده
ترافلهای رنگی
طرز تهیه
تهیه خمیر بیسکویت:
کره سرد رو به قطعات کوچیک برش بدید و با پودر قند مخلوط کنید. با نوک انگشتاتون یا یه چنگال، کره رو به خورد آرد بدید تا مخلوطی شبیه به خرده نون ایجاد بشه.
زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک یا دست مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. خمیر رو زیاد ورز ندید.
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از قسمتها رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رنگ بشه.
هر دو خمیر رو جداگانه توی پلاستیک بپیچید و به مدت حداقل 30 دقیقه تو یخچال بذارید تا استراحت کنن.

شکل دادن بیسکویتها:
روی سطح کار یه کم آرد بپاشید و خمیرها رو جداگانه با وردنه باز کنید. ضخامت خمیر باید حدود 3-4 میلیمتر باشه.
با قالبهای قلبی شکل، خمیرها رو قالب بزنید.
برای ایجاد طرح دو رنگ، میتونید از دو روش استفاده کنید:
روش اول: یه قلب قرمز و یه قلب سفید رو کنار هم بذارید.
روش دوم: یه قلب بزرگ سفید رو قالب بزنید، بعد یه قلب کوچکتر قرمز رو وسطش بذارید.
بیسکویتها رو با فاصله کم روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید.
پخت بیسکویتها:
فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی فر رو به مدت 10-12 دقیقه تو فر بذارید تا بیسکویتها بپزن و کمی طلایی بشن.
بیسکویتها رو از فر خارج کنید و بذارید کاملا خنک بشن.
تزیین بیسکویتها (اختیاری):
بعد از اینکه بیسکویتها خنک شدن، میتونید اونها رو با پودر قند، شکلات آب شده یا ترافلهای رنگی تزیین کنید.
نکات مهم
برای تهیه خمیر، از کره سرد استفاده کنید.
خمیر رو زیاد ورز ندید، چون باعث میشه بیسکویتها سفت بشن.
برای اینکه بیسکویتها یه رنگ均匀 و زیبا داشته باشن، از رنگ خوراکی ژلهای یا مایع مرغوب استفاده کنید.
زمان پخت بیسکویتها ممکنه بسته به فرتون کمی متفاوت باشه. حواستون باشه که بیسکویتها زیاد تو فر نمونن، چون خشک میشن.
برای تزیین بیسکویتها، میتونید از خلاقیت خودتون استفاده کنید و طرحهای مختلفی رو امتحان کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0