تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1403 - 13:04 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 615994

بخارپز کردن کلم بروکلی؛ ساده، سالم و خوشمزه

بخارپز کردن کلم بروکلی؛ ساده، سالم و خوشمزه

گرداورنده زهرا شریفی : کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مفید و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. بخارپز کردن بهترین روش برای حفظ این مواد مغذی است. در ادامه به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کلم بروکلی را به بهترین شکل بخارپز کنید. مواد لازم: کلم بروکلی: 1 عدد متوسط آب: به مقدار لازم

گرداورنده زهرا شریفی : کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مفید و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. بخارپز کردن بهترین روش برای حفظ این مواد مغذی است. در ادامه به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کلم بروکلی را به بهترین شکل بخارپز کنید.

مواد لازم:

کلم بروکلی: 1 عدد متوسط
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار دلخواه

وسایل مورد نیاز:

قابلمه
سبد بخارپز
در قابلمه

مراحل انجام کار:

بخارپز کردن کلم بروکلی؛ ساده، سالم و خوشمزه
آماده‌سازی کلم بروکلی:

گلچه‌های کلم بروکلی را جدا کنید و ساقه‌های چوبی آن را دور بریزید.
گلچه‌ها را به خوبی بشویید و آب آن‌ها را بگیرید.

آب جوش:

در قابلمه مورد نظر مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
توجه داشته باشید که آب نباید به کف سبد بخارپز برسد.

قرار دادن کلم بروکلی در سبد بخارپز:

سبد بخارپز را در قابلمه قرار دهید و گلچه‌های کلم بروکلی را درون آن بچینید.
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

بخارپز کردن:

کلم بروکلی را به مدت 5 تا 7 دقیقه بخارپز کنید. زمان پخت به اندازه گلچه‌ها بستگی دارد. برای اطمینان از پخت کامل، با چنگال کلم بروکلی را تست کنید. اگر نرم شده بود، آماده است.

نمک زدن:

پس از پخت، کلم بروکلی را در ظرفی بریزید و به دلخواه به آن نمک اضافه کنید.

 

نکات مهم:

زمان پخت: زمان پخت کلم بروکلی به اندازه گلچه‌ها بستگی دارد. گلچه‌های کوچک‌تر سریع‌تر پخته می‌شوند.
حرارت: حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا آب به آرامی بجوشد.
نمک: نمک را پس از پخت به کلم بروکلی اضافه کنید تا ویتامین‌های آن حفظ شود.
سایر سبزیجات: می‌توانید کلم بروکلی را همراه با سایر سبزیجات مانند هویج، نخودفرنگی و گل کلم بخارپز کنید.
چاشنی‌ها: برای طعم‌دار کردن کلم بروکلی بخارپز می‌توانید از کمی روغن زیتون، سیر، پیازچه، آب لیمو یا سایر چاشنی‌های مورد علاقه خود استفاده کنید.

بخارپز کردن کلم بروکلی؛ ساده، سالم و خوشمزه

فوت و فن‌ها:

برای حفظ رنگ سبز کلم بروکلی، مقداری آب لیمو به آب جوش اضافه کنید.
برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید چند برگ نعناع یا جعفری به آب جوش اضافه کنید.
کلم بروکلی بخارپز را می‌توانید به عنوان یک غذای جانبی یا به عنوان یکی از مواد اصلی سالاد استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.