6 ترکیب ادویه خانگی برای آشپزی حرفهای در خانه

طرز تهیه 6 ادویه دستساز خانگی برای غذاهای پرطرفدار تهیه ادویههای خانگی نه تنها به شما امکان میدهد طعم و عطر غذاهایتان را به دلخواه خود تنظیم کنید، بلکه از مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی نیز دور خواهید ماند. در این مطلب، طرز تهیه شش ادویه پرکاربرد و خوش طعم را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه 6 ادویه دستساز خانگی برای غذاهای پرطرفدار
تهیه ادویههای خانگی نه تنها به شما امکان میدهد طعم و عطر غذاهایتان را به دلخواه خود تنظیم کنید، بلکه از مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی نیز دور خواهید ماند. در این مطلب، طرز تهیه شش ادویه پرکاربرد و خوش طعم را به شما آموزش میدهیم.
1. ادویه کاری خانگی
مواد لازم:
زردچوبه: 3 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق غذاخوری
گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
دارچین: ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
میخک: چند عدد
طرز تهیه:
تمام ادویهها را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند.
پودر حاصله را در ظرفی دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
2. ادویه پلو خانگی
مواد لازم:
زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
هل: 5 عدد
زیره: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
جوز هندی: ¼ قاشق چایخوری
گل سرخ: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
هل را در هاون بکوبید.
تمام ادویهها را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند.
پودر حاصله را در ظرفی دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
3. ادویه مرغ خانگی
مواد لازم:
زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
سیر خشک: 1 قاشق چایخوری
پیاز خشک: 1 قاشق چایخوری
آویشن: ½ قاشق چایخوری
رزماری: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تمام ادویهها را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند.
پودر حاصله را در ظرفی دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
4. ادویه ماهی خانگی
مواد لازم:
زردچوره: 1 قاشق غذاخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
زنجبیل: ¼ قاشق چایخوری
دارچین: ¼ قاشق چایخوری
زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
تمام ادویهها را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند.
پودر حاصله را در ظرفی دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
5. ادویه قورمه سبزی خانگی
مواد لازم:
زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
گشنیز: 1 قاشق چایخوری
دارچین: ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
کاری: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
تمام ادویهها را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند.
پودر حاصله را در ظرفی دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
6. ادویه کباب خانگی
مواد لازم:
پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
سیر خشک: 1 قاشق چایخوری
پیاز خشک: 1 قاشق چایخوری
آویشن: ½ قاشق چایخوری
رزماری: ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
تمام ادویهها را در هاون یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا پودر شوند.
پودر حاصله را در ظرفی دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای آسیاب کردن ادویهها از هاون استفاده کنید تا عطر و طعم آنها بهتر حفظ شود.
از ظروف شیشهای تیره یا سرامیکی برای نگهداری ادویهها استفاده کنید.
ادویههای خانگی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
میتوانید با تغییر نسبت ادویهها، طعم ادویههای خود را شخصیسازی کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0