11 روش رفع بوی بد دستشویی در آپارتمان

بوی بد دستشویی در آپارتمان، تجربه ای ناخوشایند و آزاردهنده است که به دلیل خروج گازهای فاضلابی از چاه ایجاد می شود. با توجه به اینکه این گازها شامل سولفید هیدروژن، آمونیاک، دی اکسید کربن، متان، نیتروژن و هیدروژن است، لذا می تواند سلامتی را تهدید کند. به همین دلیل باید نسبت به رفع آن
بوی بد دستشویی در آپارتمان، تجربه ای ناخوشایند و آزاردهنده است که به دلیل خروج گازهای فاضلابی از چاه ایجاد می شود. با توجه به اینکه این گازها شامل سولفید هیدروژن، آمونیاک، دی اکسید کربن، متان، نیتروژن و هیدروژن است، لذا می تواند سلامتی را تهدید کند. به همین دلیل باید نسبت به رفع آن اقدام کرد. در این مطلب 11 روش برای از بین بردن بوی بد دستشویی در آپارتمان ارائه می دهیم که بدون نیاز به ابزار قابل اجرا هستند.
1- استفاده از جوش شیرین، سرکه و آب
یکی از ساده ترین روش ها برای رفع بوی بد فاضلاب دستشویی، استفاده از ترکیب جوش شیرین و سرکه است. جوش شیرین یک ماده قلیایی موثر در حذف باکتری و بوهای نامطبوع است و سرکه با خاصیت اسیدی خود به تجزیه چربی و رسوبات کمک می کند. مقداری جوش شیرین و سپس سرکه را داخل لوله بریزید و پس از مدتی انتظار، با آب داغ یا سرد شستشو دهید تا مسیر پاکسازی شود. این کار را چند مرتبه تکرار کنید تا به مرور بوی بد از بین برود.
2- استفاده از جوش شیرین
جوش شیرین به خودی خود نیز می تواند در رفع بوی بد توالت ایرانی و فرنگی موثر باشد. این ماده قدرت بالایی در جرم گیری جداره داخلی لوله ها دارد و به از بین بردن باکتری های کمک می کند. کافیست یک فنجان جوش شیرین را داخل چاه یا لوله بریزید و پس از حدود نیم ساعت، با فشار آب لوله را شستشو دهید تا جرم ها پاک شوند.
3- ریختن آب در لوله ها (پر کردن شترگلویی)
گاهی علت اصلی بوی بد دستشویی در آپارتمان، تبخیر یا کم شدن آب در شترگلویی است. آب موجود در شترگلویی مانند یک مانع عمل کرده و از ورود گازهای فاضلاب به داخل خانه جلوگیری می کند. با ریختن مقداری آب تازه در لوله ها، شترگلویی دوباره پر می شود و بوی بد ناشی از خشک بودن آن برطرف خواهد شد.
4- استفاده از مخمر نان و آب
مخمر نان یک راه حل طبیعی و موثر برای مقابله با بوی بد ناشی از تجمع مواد آلی در لوله ها است. مخمر باکتری و مواد باقی مانده را تجزیه کرده و بوی بد را از بین می برد. یک بسته مخمر نان را در آب ولرم یا جوش حل کنید و مخلوط را داخل لوله بریزید و اجازه دهید حداقل 24 ساعت بماند تا تاثیر بگذارد. پس از آن، لوله را با آب شستشو دهید.
5- رفع گرفتگی و لایروبی لوله ها یا چاه
گاهی اوقات علت اصلی بوی بد، گرفتگی لوله ها به دلیل تجمع مواد مانند مو، چربی، دستمال کاغذی یا مدفوع است که با گذشت زمان فاسد شده و بو تولید می کنند. رفع این گرفتگی با استفاده از فنر دستی یا فنر برقی یا در موارد جدی تر لایروبی چاه یا لوله ها می تواند به طور کامل مشکل بو را حل کند. اگر مشکل برطرف نشد می توانید با شرکت لوله بازکنی در تهران و غیره تماس بگیرید تا لوله ها را بررسی و روش مناسب را اجرا کنند.
6- استفاده از سفیدکننده (وایتکس)
سفیدکننده ها به دلیل قدرت ضدعفونیکنندگی بالا، می توانند باکتری و قارچ هایی که باعث ایجاد بوی بد می شوند را از بین ببرند. این روش به خصوص برای مواقعی که بوی فاضلاب قوی و مداوم است، توصیه می شود. مقداری سفیدکننده را در لوله ها یا نقاط مورد نظر سرویس بهداشتی بریزید و پس از چند دقیقه با آب سرد به خوبی بشویید تا باکتری ها نابود شوند.
7- استفاده از زغال
زغال، به ویژه زغال فعال، به دلیل ساختار منافذی خود توانایی بسیار خوبی در جذب بو و گاز دارد. این ویژگی باعث می شود که بتواند بوهای نامطبوع فاضلاب را به خود جذب کرده و هوای محیط را تازه کند. می توانید تکه های زغال را در ظرف یا کیسه های پارچه ای کوچک در سرویس بهداشتی قرار داده و هر 1 تا 2 ماه یکبار تعویض کنید تا کارایی آن حفظ شود.
8- آب بندی یا تعویض قطعات توالت فرنگی
در توالت های فرنگی، بوی بد ممکن است ناشی از آسیب دیدگی بوگیر (حلقه مومی) یا آب بندی نبودن اتصال کاسه توالت به زمین باشد. بررسی و در صورت نیاز تعویض حلقه مومی فرسوده یا درزگیری کامل اطراف پایه توالت فرنگی با چسب سیلیکونی می تواند جلوی نشت گاز فاضلاب را بگیرد. همچنین مطمئن شوید که توالت فرنگی به درستی و ثابت نصب شده باشد.
9- استفاده از پودر لباسشویی و آب
پودر لباسشویی به دلیل خاصیت پاک کنندگی و چربی زدایی خود می تواند لوله ها را تمیز کرده بوی بد را از بین ببرد. مقداری پودر لباسشویی خوشبو را در یک سطل آب سرد یا گرم حل کرده و کف ایجاد کنید. این مخلوط را داخل لوله هایی که بو می دهند بریزید و پس از حدود 15 دقیقه با آب بشویید تا لوله ها پاکسازی شوند.
10- استفاده از مایع ظرفشویی و آب داغ
برای مقابله با بوی بد ناشی از تجمع چربی و باقی مانده مواد غذایی، به خصوص در سینک ظرفشویی یا کفشور آشپزخانه، مایع ظرفشویی می تواند بسیار موثر باشد. مایع ظرفشویی را داخل لوله یا سینک بریزید و اجازه دهید تا به دیواره ها بچسبد. پس از حدود یک ساعت، مسیر را با آب داغ بشویید تا چربی و مواد غذایی پاک شوند.
11- از بین بردن بوی بد دستشویی با محلول های شیمیایی
برای جرم گیری و از بین بردن رسوبات که می توانند منبع بو باشند، می توانید از محلول و پاک کننده های شیمیایی موجود در بازار استفاده کنید. این مواد اغلب دارای خاصیت اسیدی یا قلیایی قوی هستند که با سرعت بالا جرم و آلودگی های دیواره لوله را از بین می برند. هنگام استفاده از این محلول ها، حتما نکات ایمنی و دستورالعمل روی بسته بندی را به دقت رعایت کنید.
جمع بندی
برای از بین بردن بوی بد دستشویی در آپارتمان استفاده از آب داغ، ترکیب جوش شیرین و سرکه و استفاده از محلول های شیمیایی استاندارد می تواند موثر باشد. در برخی از مواقع در آپارتمان های قدیمی رسوب زیاد در جداره های لوله ها باعث بوی بد می شود. در این شرایط بهترین کار لایروبی چاه و استفاده از فنرهای مخصوص است که این خدمات توسط شرکت های لوله بازکنی ارائه می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0