تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۰:۱۰
کد خبر : 612474

گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده؛ طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده؛ طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده: یک غذای خوشمزه و سنتی گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی نظیری دارد. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده و روش پخت آسانی نیاز دارید. در ادامه طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده: یک غذای خوشمزه و سنتی

گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی نظیری دارد. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده و روش پخت آسانی نیاز دارید. در ادامه طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد:

بادمجان ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
سیر را رنده کنید.
گوجه فرنگی ها را پوست کنده و رنده کنید.
تفت دادن بادمجان:

در یک تابه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
بادمجان های خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
تفت دادن گوشت:

در یک تابه جداگانه، پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
اضافه کردن گوجه فرنگی:

گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
مخلوط کردن مواد:

بادمجان های تفت داده شده را به مخلوط گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در صورت تمایل می‌توانید کمی آب جوش به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد.
درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
سرو:

پس از پخت کامل، گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج یا نان سرو کنید.
نکات مهم:
برای خوش طعم‌تر شدن غذا می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند دارچین، زنجبیل یا پودر کاری استفاده کنید.
برای تزیین می‌توانید از نعناع تازه یا جعفری خرد شده استفاده کنید.
برای یک غذای کامل‌تر می‌توانید این غذا را همراه با ماست و سبزی خوردن سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.