تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
کد خبر : 612655

گلت بادمجان و قارچ: یک غذای گیاهی خوشمزه و سریع برای هر شب

گلت بادمجان و قارچ: یک غذای گیاهی خوشمزه و سریع برای هر شب

طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ: یک غذای گیاهی خوشمزه و آسان گلت بادمجان و قارچ یک پیش‌غذا یا غذای اصلی سبک و خوشمزه است که با ترکیب طعم لذیذ بادمجان و قارچ، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم بی‌نظیرش، می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها

طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ: یک غذای گیاهی خوشمزه و آسان

گلت بادمجان و قارچ یک پیش‌غذا یا غذای اصلی سبک و خوشمزه است که با ترکیب طعم لذیذ بادمجان و قارچ، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم بی‌نظیرش، می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد.

مواد لازم:

برای خمیر گلت:
آرد: 200 گرم
کره سرد: 100 گرم
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
آب سرد: به مقدار لازم (حدود 4-5 قاشق غذاخوری)
برای مواد میانی:
بادمجان: 2 عدد متوسط
قارچ: 250 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
گوجه‌فرنگی: 2 عدد متوسط
پنیر موزارلا: 100 گرم
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، ریحان خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه:

تهیه خمیر:
آرد و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. کره سرد و خرد شده را اضافه کرده و با نوک انگشتان به آرامی مخلوط کنید تا مخلوطی شبیه به خرده نان به دست آید.
آب سرد را کم‌کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد. خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
آماده کردن مواد میانی:
بادمجان‌ها را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید. قارچ‌های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
گوجه‌فرنگی‌های پوست‌کنده و خرد شده را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید تا سس غلیظ شود.
نمک، فلفل سیاه، آویشن و ریحان خشک را به مواد اضافه کنید.
مونتاژ گلت:
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید تا به ضخامت حدود نیم سانتی‌متر برسد.
مواد میانی را روی خمیر پهن کنید و کمی فاصله از لبه‌ها بگذارید.
لبه‌های خمیر را روی هم تا بزنید تا به شکل یک دایره بسته شود.
گلت را روی کاغذ روغنی قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
پنیر موزارلا را روی گلت پخته شده بریزید و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
نکات:

برای طعم بهتر می‌توانید از پنیرهای مختلف مانند پنیر گودا یا چدار استفاده کنید.
می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی یا اسفناج نیز در مواد میانی استفاده کنید.
برای تزیین گلت می‌توانید از برگ ریحان تازه استفاده کنید.
اگر دوست دارید می‌توانید به مواد میانی کمی زنجبیل یا دارچین اضافه کنید تا طعم آن متفاوت‌تر شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.