گراتن مرغ و سیب زمینی: طعمی که هرگز فراموش نمیکنید

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی: یک غذای خوشمزه و مجلسی گراتن مرغ و سیب زمینی، یکی از غذاهای محبوب و مجلسی است که ترکیبی دلپذیر از مرغ، سیب زمینی و سس بشامل است. برای تهیه این غذا، به مواد اولیه و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، مراحل تهیه گراتن مرغ و سیب
طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی: یک غذای خوشمزه و مجلسی
گراتن مرغ و سیب زمینی، یکی از غذاهای محبوب و مجلسی است که ترکیبی دلپذیر از مرغ، سیب زمینی و سس بشامل است. برای تهیه این غذا، به مواد اولیه و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، مراحل تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله توضیح میدهیم.
مواد لازم:
برای مرغ:
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
قارچ: 200 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برای سیب زمینی:
سیب زمینی: 4 عدد
نمک: به مقدار لازم
برای سس بشامل:
کره: 50 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 1 لیوان
خامه: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
سایر مواد:
پنیر پیتزا: 150 گرم
نان تست یا نان باگت: برای رومال (اختیاری)
مراحل تهیه:
آماده سازی مرغ:
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
قارچ و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
مرغ خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا پخته شود.
در انتها نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید.
آماده سازی سیب زمینی:
سیب زمینیها را پوست کنده و به صورت ورقههای نازک برش بزنید.
سیب زمینیها را در آب جوش و نمک به مدت 5-7 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.
تهیه سس بشامل:
کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید.
آرد را به کره اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر را به آرامی به آرد و کره اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.
خامه، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
مونتاژ گراتن:
کف یک ظرف پیرکس را با کمی روغن چرب کنید.
یک لایه سیب زمینی، سپس یک لایه مرغ و در نهایت یک لایه سس بشامل بریزید.
این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.
اگر دوست دارید، روی پنیر پیتزا چند تکه نان تست یا نان باگت خرد شده بریزید.
پختن گراتن:
ظرف پیرکس را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود.
نکات مهم:
برای تهیه سس بشامل بهتر است از شیر سرد استفاده کنید.
برای اینکه سیب زمینیها زودتر پخته شوند، میتوانید آنها را به صورت خلال یا مکعب خرد کنید.
برای خوش طعمتر شدن گراتن میتوانید از ادویههای دلخواه مانند آویشن، رزماری یا پاپریکا استفاده کنید.
میتوانید به جای سینه مرغ از گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0