کیک یلدایی در یک چشم به هم زدن؛ بدون فر و دردسر
طرز تهیه کیک یلدایی در ماهیتابه: یک دسر رنگارنگ و خوشمزه برای شب یلدا کیک یلدایی، یکی از دسرهای محبوب و مخصوص شب یلداست که با رنگهای شاد و طعم دلپذیرش، حال و هوای این شب زیبا را دوچندان میکند. برای تهیه این کیک خوشمزه، به فر نیازی نیست و میتوانید از یک تابه استفاده
طرز تهیه کیک یلدایی در ماهیتابه: یک دسر رنگارنگ و خوشمزه برای شب یلدا
کیک یلدایی، یکی از دسرهای محبوب و مخصوص شب یلداست که با رنگهای شاد و طعم دلپذیرش، حال و هوای این شب زیبا را دوچندان میکند. برای تهیه این کیک خوشمزه، به فر نیازی نیست و میتوانید از یک تابه استفاده کنید. در ادامه، طرز تهیه کیک یلدایی در ماهیتابه را به همراه نکات و فوت و فنهای آن به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
تخممرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
روغن مایع: نصف پیمانه
ماست: نصف پیمانه
رنگ خوراکی قرمز و سبز
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آمادهسازی تابه: تابه نچسب را کمی چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
تخممرغ و شکر: تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
اضافه کردن مواد خشک: آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
اضافه کردن ماست و وانیل: ماست و وانیل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
تقسیم مایه کیک: مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را به رنگ قرمز و قسمت دیگر را به رنگ سبز درآورید. قسمت سوم را سفید نگه دارید.
پخت کیک: مایه کیک را به ترتیب لایههای قرمز، سفید و سبز در تابه بریزید و با حرارت ملایم و زیر قابلمه دمکنی بگذارید تا کیک بپزد. حدود 30-35 دقیقه زمان برای پخت کافی است.
برش و سرو: بعد از پخت کامل، کیک را از تابه خارج کرده و پس از خنک شدن برش بزنید و سرو کنید.
نکات و فوت و فنها:
تابه مناسب: از تابه نچسب با قطر مناسب استفاده کنید تا کیک به خوبی پخته شود.
حرارت ملایم: حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کیک به آرامی پخته شود و نسوزد.
دمکنی: استفاده از دمکنی باعث میشود کیک به خوبی پخته شود و پف کند.
رنگ خوراکی: از رنگهای خوراکی با کیفیت استفاده کنید تا طعم کیک تغییر نکند.
تزئین: میتوانید کیک را با میوههای فصل، شکلات رنده شده یا پودر پسته تزیین کنید.
نکات اضافی برای یک کیک یلدایی عالی:
ماست: استفاده از ماست باعث نرمی و لطافت کیک میشود.
رنگها: میتوانید از رنگهای خوراکی طبیعی مانند آب چغندر برای رنگ قرمز و آب اسفناج برای رنگ سبز استفاده کنید.
قالب سیلیکونی: میتوانید از قالبهای سیلیکونی مخصوص کیکهای تابهای نیز استفاده کنید.
خلاقیت: شما میتوانید با استفاده از رنگهای مختلف و شکلهای متنوع، کیکهای یلدایی با طرحهای زیبا و جذاب درست کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0