تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آذر 1403 - 11:43 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614302

کیک گریپ فروت؛ طعمی بهشتی در هر لقمه

کیک گریپ فروت؛ طعمی بهشتی در هر لقمه

طرز تهیه کیک گریپ فروت: یک دسر خوشمزه و پرطرفدار کیک گریپ فروت با طعمی ترش و شیرین و رایحه‌ای دلنشین، یک دسر فوق‌العاده برای فصل‌های گرم سال است. این کیک علاوه بر طعم بی‌نظیر، سرشار از ویتامین C نیز می‌باشد. در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم:

طرز تهیه کیک گریپ فروت: یک دسر خوشمزه و پرطرفدار

کیک گریپ فروت با طعمی ترش و شیرین و رایحه‌ای دلنشین، یک دسر فوق‌العاده برای فصل‌های گرم سال است. این کیک علاوه بر طعم بی‌نظیر، سرشار از ویتامین C نیز می‌باشد. در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

آرد قنادی: 225 گرم
شکر نرم و دانه ریز: 160 گرم
آب گریپ فروت: 60 میلی‌لیتر
کره: 180 گرم
وانیل شکری: 1 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 3 عدد
نمک: ¼ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: 1 و ½ قاشق چای‌خوری
روغن یا کره برای چرب کردن قالب: به مقدار لازم

 

مراحل تهیه:

آماده‌سازی فر: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
مخلوط کردن کره، شکر و وانیل: کره نرم شده، شکر و وانیل را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرم رنگ شود.

کیک گریپ فروت؛ طعمی بهشتی در هر لقمه
اضافه کردن تخم‌مرغ: ابتدا یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. سپس باقی تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و هر بار مواد را هم بزنید.
اضافه کردن مواد خشک: آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه آب و پوست رنده شده گریپ فروت به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید. با لیسک به آرامی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
پخت کیک: مایه کیک را درون قالب چرب شده ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، یعنی کیک آماده است.
خنک کردن کیک: پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید در قالب به مدت 10 دقیقه خنک شود. سپس کیک را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

کیک گریپ فروت؛ طعمی بهشتی در هر لقمه

نکات و فوت و فن‌ها:

برای طعم بهتر، می‌توانید از آب تازه گریپ فروت استفاده کنید.
برای تزیین کیک می‌توانید از پودر قند، تکه‌های گریپ فروت یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
اگر دوست دارید کیک شما بافت نرم‌تری داشته باشد، می‌توانید از کمی روغن مایع به جای کره استفاده کنید.
برای اطمینان از یکدست شدن مایه کیک، بهتر است آرد و بیکینگ پودر را قبل از اضافه کردن به مایه، الک کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.