تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 - 12:39 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 615594

کیک پوست پرتقال، یک دسر خوشمزه و طبیعی

کیک پوست پرتقال، یک دسر خوشمزه و طبیعی

کیک پوست پرتقال بدون فر: یک دسر خوشمزه و سالم کیک پوست پرتقال یک دسر خوش طعم و سالم است که می توانید بدون نیاز به فر آن را تهیه کنید. طعم دلپذیر پرتقال و بافت نرم کیک، آن را به یک انتخاب عالی برای میان وعده یا دسر تبدیل کرده است. در ادامه طرز

کیک پوست پرتقال بدون فر: یک دسر خوشمزه و سالم

کیک پوست پرتقال یک دسر خوش طعم و سالم است که می توانید بدون نیاز به فر آن را تهیه کنید. طعم دلپذیر پرتقال و بافت نرم کیک، آن را به یک انتخاب عالی برای میان وعده یا دسر تبدیل کرده است. در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را به همراه نکات و فوت و فن های آن با شما در میان می گذارم.

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آب پرتقال طبیعی: نصف پیمانه
پوست رنده شده پرتقال: 1 قاشق چایخوری
آرد: 2 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
نمک: یک پینچ

طرز تهیه:

آماده سازی: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد بپاشید.
تخم مرغ و شکر: تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
اضافه کردن مایعات: روغن مایع، آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید.
اضافه کردن آرد و بکینگ پودر: آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
پخت کیک: خمیر را در قالب آماده شده ریخته و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خمیری به آن نچسبید، کیک آماده است.

کیک پوست پرتقال، یک دسر خوشمزه و طبیعی

نکات و فوت و فن:

پوست پرتقال: برای طعم بهتر از پوست پرتقال ارگانیک استفاده کنید.
روغن: می‌توانید به جای روغن مایع از روغن زیتون استفاده کنید.
شیرینی: اگر دوست دارید کیک شیرین‌تر شود، می‌توانید مقدار شکر را کمی افزایش دهید.
تزیین: پس از پخت کیک، می‌توانید روی آن را با پودر قند یا شکلات رنده شده تزیین کنید.
حرارت: دمای فر را با توجه به فر خود تنظیم کنید.
زمان پخت: زمان پخت کیک به اندازه قالب و دمای فر بستگی دارد.
خنک کردن: قبل از برش زدن کیک، اجازه دهید کاملا خنک شود.

طرز تهیه کیک پوست پرتقال بدون فر:

اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید این کیک را در قابلمه بپزید. برای این کار:

قابلمه تفلون یا پیرکس مناسبی را انتخاب کنید.
کف قابلمه را چرب کرده و خمیر کیک را در آن بریزید.
در قابلمه را ببندید و روی حرارت کم قرار دهید.
به مدت 45 تا 60 دقیقه کیک را بپزید. با خلال دندان پخت کیک را چک کنید.

نکات مهم برای پخت در قابلمه:

حرارت باید کم باشد تا کیک نسوزد.
در طول پخت، درب قابلمه را باز نکنید تا کیک پف کند.
پس از پخت، اجازه دهید کیک در قابلمه خنک شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.