تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 دی 1403 - 16:14
کد خبر : 615950

کیک پرتقالی خانگی بدون فر: دستور پخت آسان و سریع

کیک پرتقالی خانگی بدون فر: دستور پخت آسان و سریع

طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و خانگی در قابلمه مواد لازم: آرد سفید: 2 و ۱/۴ پیمانه شکر: ۱ و ۳/۴ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری کره نرم شده: ۱ پیمانه تخم‌مرغ:

طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و خانگی در قابلمه

مواد لازم:

آرد سفید: 2 و ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
کره نرم شده: ۱ پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد
آب پرتقال تازه: ۲/۳ پیمانه
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری

وسایل مورد نیاز:

قابلمه بزرگ با درب
پایه فلزی برای قرار دادن قالب کیک در داخل قابلمه
قالب کیک گرد یا مربع
کاغذ روغنی

کیک پرتقالی خانگی بدون فر: دستور پخت آسان و سریع
مراحل تهیه:

آماده‌سازی فر: قابلمه را روی حرارت قرار دهید و آن را گرم کنید. یک پایه فلزی داخل قابلمه قرار دهید تا قالب کیک روی آن قرار بگیرد. قالب را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مخلوط کردن مواد خشک: آرد، بیکینگ پودر، نمک، هل و زعفران دم کرده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
هم زدن کره و شکر: کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
اضافه کردن مواد خشک و تر: مخلوط آرد را به مواد خشک اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
پخت کیک: مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از وسط کیک خارج شود، در قابلمه بپزید.
سرد کردن و سرو: پس از پخت، کیک را از قابلمه خارج کرده و روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. سپس می‌توانید آن را با پودر قند یا گلاسه تزئین کرده و سرو کنید.

نکات مهم:

حرارت: حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا کیک به آرامی پخته شود و نسوزد.
دمای مواد: بهتر است تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
هم زدن: مواد را بیش از حد هم نزنید تا کیک پف کند.
آزمایش پخت: برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خمیر به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.