تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 آبان 1403 - 14:11 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613337

کیک قطره باران: دسری به زیبایی قطرات باران

کیک قطره باران: دسری به زیبایی قطرات باران

طرز تهیه کیک قطره باران: یک دسر خنک و تابستانی کیک قطره باران، یک دسر ژاپنی بسیار زیبا و جالب است که ظاهری شبیه به قطرات آب دارد. این کیک بسیار سبک و کم کالری بوده و با طعمی دلپذیر، مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. برای تهیه این کیک به مواد اولیه ساده و

طرز تهیه کیک قطره باران: یک دسر خنک و تابستانی

کیک قطره باران، یک دسر ژاپنی بسیار زیبا و جالب است که ظاهری شبیه به قطرات آب دارد. این کیک بسیار سبک و کم کالری بوده و با طعمی دلپذیر، مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. برای تهیه این کیک به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید.

مواد لازم:

آگار آگار: 2 قاشق چایخوری
شکر: 1/4 پیمانه
آب سرد: 1 پیمانه
پودر کنجد: برای تزئین (اختیاری)
شربت یا میوه برای سرو (اختیاری)

وسایل مورد نیاز:

قابلمه کوچک
کاسه
قالب سیلیکونی یا پلاستیکی به شکل قطره
قاشق چوبی یا فلزی
سینی یا بشقاب

کیک قطره باران: دسری به زیبایی قطرات باران

طرز تهیه:

آماده سازی آگار آگار: آگار آگار را در آب سرد بریزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خیس بخورد.
جوشاندن مخلوط: آگار آگار خیس خورده و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط به جوش آید.
پختن: پس از جوش آمدن مخلوط، حرارت را کم کرده و به مدت 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا آگار آگار کاملا حل شود.
قالب زدن: مخلوط را در قالب‌های سیلیکونی یا پلاستیکی به شکل قطره بریزید.
سرد کردن: قالب‌ها را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شوند.
بیرون آوردن از قالب: پس از سفت شدن کامل، کیک‌ها را با احتیاط از قالب خارج کنید.
تزئین و سرو: کیک‌ها را روی یک سینی یا بشقاب بچینید و با پودر کنجد تزئین کنید. می‌توانید کیک‌ها را با شربت میوه یا میوه‌های تازه سرو کنید.

آگار آگار: آگار آگار یک ژلاتین گیاهی است که برای تهیه دسرهای ژله‌ای استفاده می‌شود. می‌توانید آن را از فروشگاه‌های مواد غذایی یا عطاری‌ها تهیه کنید.
قالب: از قالب‌های سیلیکونی یا پلاستیکی نرم استفاده کنید تا به راحتی کیک‌ها را از قالب خارج کنید.
زمان پخت: زمان پخت آگار آگار بسیار مهم است. اگر زمان پخت کم باشد، کیک‌ها سفت نمی‌شوند و اگر زمان پخت زیاد باشد، کیک‌ها سفت و سخت می‌شوند.
خلاقیت: می‌توانید به جای پودر کنجد از پودر نارگیل، پودر کاکائو یا پودر پسته برای تزئین کیک‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای آب، از آبمیوه برای تهیه کیک استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.