کیک سیب کاراملی؛ ترکیبی بینظیر از شیرینی و تردی
طرز تهیه کیک سیب کاراملی: یک دسر خوشمزه و خانگی کیک سیب کاراملی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که ترکیبی بینظیر از طعم شیرین سیب و کارامل را به همراه دارد. برای تهیه این کیک خوشمزه به مواد و مراحل زیر نیاز دارید: مواد لازم: برای کارامل: شکر: 1 پیمانه کره: 50 گرم
طرز تهیه کیک سیب کاراملی: یک دسر خوشمزه و خانگی
کیک سیب کاراملی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که ترکیبی بینظیر از طعم شیرین سیب و کارامل را به همراه دارد. برای تهیه این کیک خوشمزه به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
برای کارامل:
شکر: 1 پیمانه
کره: 50 گرم
برای کیک:
آرد سفید قنادی: 2 پیمانه سرپر
شیر: دو سوم پیمانه
روغن: دو سوم پیمانه
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
سیب: 2 عدد
وانیل مایع: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تهیه کارامل:
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
شکر را به ماهیتابه اضافه کرده و بدون هم زدن اجازه دهید تا شکر ذوب شده و کاراملی شود. دقت کنید که رنگ کارامل قهوهای طلایی شود و نسوزد.
کره را به کارامل اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
آماده سازی سیبها:
سیبها را شسته، پوست کنده و به صورت ورقهای یا مکعبی خرد کنید.
تهیه مایه کیک:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
شیر، روغن و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
مونتاژ کیک:
کف و دیواره قالب کیک را با کره چرب کرده و آرد بپاشید.
نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و سیبهای برش خورده را روی آن بچینید.
سپس مایه کیک باقی مانده را روی سیبها بریزید.
در نهایت کارامل آماده شده را روی سطح کیک بریزید.
پخت کیک:
قالب کیک را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که با فرو کردن خلال دندان در مرکز کیک، خلال دندان تمیز بیرون بیاید، بپزید.
پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
نکات مهم:
برای طعم بهتر میتوانید به کارامل کمی نمک اضافه کنید.
برای تزیین کیک میتوانید از خامه فرم گرفته یا بستنی استفاده کنید.
میتوانید از انواع سیبهای مختلف برای تهیه این کیک استفاده کنید.
برای یک کیک کاراملی تردتر، میتوانید قبل از اضافه کردن کارامل به کیک، سیبها را در کره کاراملی شده تفت دهید.
برای تهیه کیک سیب کاراملی برگردان، میتوانید از قالبهای مخصوص استفاده کنید و بعد از پخت، کیک را به صورت وارونه روی ظرف سرو قرار دهید.
برای یک کیک اسفنجیتر، میتوانید مقدار کمی آرد بادام یا آرد نارگیل به مواد کیک اضافه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0