تاریخ انتشار : سه شنبه 30 بهمن 1403 - 22:06 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616915

کیش سبزیجات و مرغ، انتخابی ایده‌آل برای یک وعده غذایی مدرن و در عین حال اصیل

کیش سبزیجات و مرغ، انتخابی ایده‌آل برای یک وعده غذایی مدرن و در عین حال اصیل

کیش سبزیجات و مرغ: غذایی مدرن با اصالت فرانسوی کیش یک غذای فرانسوی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل تنوع در مواد اولیه و طعم بی‌نظیر، در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. در این دستور پخت، قصد داریم طرز تهیه کیش سبزیجات و مرغ را به شما آموزش دهیم. این کیش با ترکیب طعم

کیش سبزیجات و مرغ: غذایی مدرن با اصالت فرانسوی

کیش یک غذای فرانسوی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل تنوع در مواد اولیه و طعم بی‌نظیر، در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. در این دستور پخت، قصد داریم طرز تهیه کیش سبزیجات و مرغ را به شما آموزش دهیم. این کیش با ترکیب طعم مرغ و سبزیجات تازه، یک غذای کامل و مغذی برای وعده‌های اصلی یا حتی میان‌وعده است.

مواد لازم

برای خمیر کیش
آرد: 250 گرم
کره سرد و خرد شده: 125 گرم
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
آب سرد: 4-5 قاشق غذاخوری
برای فیلینگ کیش
سینه مرغ پخته و خرد شده: 200 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد
سیر خرد شده: 2 حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: 1 عدد
قارچ خرد شده: 100 گرم
اسفناج خرد شده: 100 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
خامه: 200 میلی‌لیتر
شیر: 100 میلی‌لیتر
پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه

تهیه خمیر کیش: آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره سرد و خرد شده را به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان یا چاقو کره را به خورد آرد دهید تا مخلوطی شبیه خرده نان حاصل شود. سپس آب سرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
تهیه فیلینگ کیش: در یک تابه، پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه‌ای، قارچ و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. در ادامه، سینه مرغ پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
آماده سازی مایه کیش: در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ‌ها، خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مونتاژ کیش: خمیر کیش را از یخچال خارج کنید و روی سطح کار آردپاشی شده با وردنه پهن کنید. خمیر را در قالب تارت که از قبل چرب شده است، قرار دهید و با چنگال سوراخ‌هایی در کف خمیر ایجاد کنید. سپس فیلینگ آماده شده را روی خمیر بریزید و مایه تخم مرغ و خامه را روی آن بریزید. در انتها، پنیر پیتزا رنده شده را روی کیش بپاشید.
پخت کیش: قالب کیش را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر طلایی شود و مواد داخل کیش بپزند، قرار دهید.
سرو کیش: پس از پخت، کیش را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیش را برش دهید و به همراه سالاد یا سبزیجات تازه سرو کنید.

کیش سبزیجات و مرغ، انتخابی ایده‌آل برای یک وعده غذایی مدرن و در عین حال اصیل

نکات

برای تهیه خمیر کیش، حتما از کره سرد استفاده کنید تا خمیر بافت خوبی داشته باشد.
می‌توانید از سبزیجات دلخواه دیگر مانند بروکلی، گل کلم و هویج نیز در فیلینگ کیش استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید از پنیرهای مختلف مانند پنیر گودا یا پارمزان نیز در تهیه کیش استفاده کنید.
کیش را می‌توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.