کوکوی تنوری خانگی: یک غذای سالم و خوشمزه برای هر وعده
طرز تهیه کوکوی تنوری خوشمزه و خانگی کوکوی تنوری، یک غذای خوشمزه و سالم است که میتوانید آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. این کوکو به دلیل پخت در فر، روغن کمتری جذب میکند و برای افرادی که به دنبال تغذیه سالمتر هستند، گزینه مناسبی است. مواد لازم: سیب زمینی
طرز تهیه کوکوی تنوری خوشمزه و خانگی
کوکوی تنوری، یک غذای خوشمزه و سالم است که میتوانید آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. این کوکو به دلیل پخت در فر، روغن کمتری جذب میکند و برای افرادی که به دنبال تغذیه سالمتر هستند، گزینه مناسبی است.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: 4 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
شوید تازه: به مقدار دلخواه (ساطوری شده)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه (اختیاری)
روغن زیتون: برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه:
آماده سازی سیب زمینی: سیب زمینیها را پوست کنده و به مکعبهای کوچک برش بزنید. سپس آنها را در آب جوش بریزید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا نرم شوند. بعد از پخت، آب آنها را خالی کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.
آماده سازی پیاز: پیاز را رنده ریز کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
مخلوط کردن مواد: سیب زمینیهای پخته شده را با کمک چنگال یا گوشتکوب له کنید. سپس پیاز تفت داده شده، تخم مرغها، شوید، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده را به سیب زمینی اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.
پختن کوکو: یک ظرف پیرکس یا قالب مناسب را با روغن زیتون چرب کنید. سپس مایه کوکو را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.
پخت در فر: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. ظرف حاوی کوکو را در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که سطح کوکو طلایی شود، بپزید.
نکات مهم:
برای اینکه کوکو شکل بهتری به خود بگیرد، میتوانید از قالب سیلیکونی یا قالب کم عمق استفاده کنید.
برای طعمدار کردن بیشتر کوکو میتوانید از پنیر رنده شده، سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و نعناع، یا ادویههایی مانند پودر سیر و زیره استفاده کنید.
برای سرو، کوکوی تنوری را به برشهای دلخواه تقسیم کرده و به همراه ماست و سالاد سرو کنید.
نکات تغذیهای:
کوکوی تنوری منبع خوبی از کربوهیدرات، پروتئین و فیبر است.
استفاده از سبزیجات تازه در تهیه کوکو ارزش غذایی آن را افزایش میدهد.
برای کاهش کالری، میتوانید از ماست کم چرب یا بدون چربی برای سرو استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0