آمارتکستاریخ انتشار : یکشنبه 26 اسفند 1403 - 12:39
کد خبر : 617726

کوفته شیرین: طعمی نوستالژیک و شیرین برای شب عید کرمانشاه

کوفته شیرین: طعمی نوستالژیک و شیرین برای شب عید کرمانشاه

طرز تهیه کوفته شیرین؛ غذای محبوب شب عید کرمانشاه کوفته شیرین یکی از غذاهای سنتی و محبوب کرمانشاه است که به‌دلیل طعم شیرین و خوشمزه‌اش، معمولاً در مناسبت‌های خاص مانند شب عید پخته می‌شود. این غذا ترکیبی از گوشت، برنج، سبزیجات و ادویه‌های خاص است که با هماهنگی کامل طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کنند. در ادامه،

طرز تهیه کوفته شیرین؛ غذای محبوب شب عید کرمانشاه

کوفته شیرین یکی از غذاهای سنتی و محبوب کرمانشاه است که به‌دلیل طعم شیرین و خوشمزه‌اش، معمولاً در مناسبت‌های خاص مانند شب عید پخته می‌شود. این غذا ترکیبی از گوشت، برنج، سبزیجات و ادویه‌های خاص است که با هماهنگی کامل طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کنند. در ادامه، دستور پخت این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:
برای کوفته‌ها:

گوشت چرخ‌کرده (ترجیحاً گوسفندی): ۵۰۰ گرم

برنج نیم‌دانه: ۱ پیمانه

پیاز رنده‌شده: ۱ عدد

تخم‌مرغ: ۱ عدد

آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

برای سس:

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۳-۴ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)

آب: ۴ پیمانه

زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

برای تزئین:

خلال بادام یا پسته: به میزان لازم

کوفته شیرین: طعمی نوستالژیک و شیرین برای شب عید کرمانشاه

طرز تهیه:
۱. آماده‌سازی مواد کوفته:

برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید تا کاملاً نرم شود.

گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، برنج پخته‌شده، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند.

۲. شکل‌دهی کوفته‌ها:

از مایه آماده‌شده به اندازه یک گردو بردارید و با دست‌های کمی چرب‌شده، کوفته‌ها را به شکل گلوله‌های کوچک درآورید.

کوفته‌ها را کنار بگذارید.

۳. تهیه سس:

در یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

آب، شکر، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.

۴. پخت کوفته‌ها:

کوفته‌ها را به‌آرامی در سس جوشان قرار دهید و حرارت را کم کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید کوفته‌ها به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزند تا کاملاً نرم و جاافتاده شوند.

۵. تزئین و سرو:

پس از پخت، کوفته شیرین را در ظرف مناسب بکشید و با خلال بادام یا پسته تزئین کنید.

نکات مهم:

برای جلوگیری از وا رفتن کوفته‌ها، حتماً از آرد نخودچی استفاده کنید و مواد را خوب ورز دهید.

اگر دوست دارید سس غلیظ‌تر باشد، می‌توانید از کمی آرد یا نشاسته برای غلظت سس استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.