تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
کد خبر : 613910

کوفته زرشکی؛ طعمی بی‌نظیر که هرگز فراموش نمی‌کنید

کوفته زرشکی؛ طعمی بی‌نظیر که هرگز فراموش نمی‌کنید

طرز تهیه کوفته زرشکی، یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی کوفته زرشکی یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که ترکیبی دلپذیر از گوشت، برنج، زرشک و ادویه های خوش عطر را در خود دارد. این غذا هم برای مهمانی ها مناسب است و هم برای یک شام خانوادگی ساده. در ادامه طرز تهیه

طرز تهیه کوفته زرشکی، یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

کوفته زرشکی یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که ترکیبی دلپذیر از گوشت، برنج، زرشک و ادویه های خوش عطر را در خود دارد. این غذا هم برای مهمانی ها مناسب است و هم برای یک شام خانوادگی ساده. در ادامه طرز تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته زرشکی:

برای کوفته:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
برنج: 1 پیمانه
پیاز: 2 عدد بزرگ
تخم مرغ: 1 عدد
آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
کشمش: نصف پیمانه
گردو خرد شده: نصف پیمانه
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
برای سس:
زرشک: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
آب: 1 لیوان
دارچین: به مقدار دلخواه

کوفته زرشکی؛ طعمی بی‌نظیر که هرگز فراموش نمی‌کنید

طرز تهیه:

آماده سازی برنج: برنج را از قبل خیس کرده و بپزید. بعد از پخت، آبکش کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.
آماده سازی مایه کوفته: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده، برنج پخته شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد نخودچی، کشمش، گردو و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند.
شکل دادن به کوفته ها: از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل بیضی یا گرد فرم دهید.
سرخ کردن کوفته ها: کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
تهیه سس: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی، زرشک، شکر و دارچین را اضافه کرده و تفت دهید. آب را اضافه کرده و اجازه دهید سس به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
جمع کردن غذا: کوفته های سرخ شده را به سس اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه با هم بجوشند.
سرو: کوفته زرشکی را با برنج زعفرانی تزئین شده با زعفران و خلال بادام سرو کنید.
برای اینکه کوفته ها به هم نچسبند، دستتان را کمی خیس کنید.
برای خوش طعم شدن کوفته، می‌توانید از ادویه های دلخواه خود مانند پودر سیر، پاپریکا یا زنجبیل استفاده کنید.
اگر دوست دارید کوفته هایتان نرم تر شوند، می‌توانید کمی آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید.
برای تزیین کوفته زرشکی می‌توانید از کشمش، بادام و زرشک استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.