تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
کد خبر : 612589

کوفته بادمجان کبابی: ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها

کوفته بادمجان کبابی: ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها

طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی: یک غذای خوشمزه و متفاوت کوفته بادمجان کبابی، یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که ترکیبی از طعم بادمجان کبابی و گوشت چرخ کرده است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش تهیه نسبتا آسان، طرفداران زیادی دارد. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این کوفته

طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی: یک غذای خوشمزه و متفاوت

کوفته بادمجان کبابی، یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که ترکیبی از طعم بادمجان کبابی و گوشت چرخ کرده است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش تهیه نسبتا آسان، طرفداران زیادی دارد. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این کوفته خوشمزه را برای شما آورده‌ام.

مواد لازم:
بادمجان: 3 عدد
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
تخم مرغ: 1 عدد
نان تست خیس خورده و آب گرفته: 2 برش
جعفری خرد شده: به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی بادمجان:

بادمجان‌ها را بشویید و با پوست روی حرارت مستقیم کبابی کنید تا پوست آنها سیاه شود.
بادمجان‌های کبابی را داخل کیسه فریزر قرار داده و چند دقیقه بگذارید تا خنک شوند. سپس پوست آنها را بکنید و گوشت بادمجان را با چنگال له کنید.
آماده سازی مایه کوفته:

پیاز و سیر را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نان تست خیس خورده، جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.
بادمجان له شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
شکل دادن به کوفته‌ها:

از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و به شکل کوفته گرد کنید.
کباب کردن کوفته‌ها:

تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن بریزید.
کوفته‌ها را در تابه بچینید و از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
تهیه سس:

رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن سرخ شود.
مقداری آب جوش به رب اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود.
کوفته‌های سرخ شده را به سس اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه با هم بجوشند تا طعم‌ها به خورد هم بروند.
نکات مهم:
برای خوش طعم‌تر شدن کوفته‌ها می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.
می‌توانید کوفته‌ها را در فر نیز بپزید.
کوفته بادمجان کبابی را می‌توانید به همراه برنج، نان یا ماست سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.