کنسرو لیمو ترش خانگی؛ آسان و خوشمزه
طرز تهیه کنسرو لیمو ترش: یک طعم اصیل و ماندگار کنسرو لیمو ترش یکی از چاشنیهای خوشمزه و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که طعم بینظیری به غذاها میبخشد. این کنسرو علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در ادامه، طرز تهیه ساده و مرحله به مرحله کنسرو لیمو ترش را به شما
طرز تهیه کنسرو لیمو ترش: یک طعم اصیل و ماندگار
کنسرو لیمو ترش یکی از چاشنیهای خوشمزه و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که طعم بینظیری به غذاها میبخشد. این کنسرو علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در ادامه، طرز تهیه ساده و مرحله به مرحله کنسرو لیمو ترش را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
لیمو ترش: به مقدار دلخواه (لیموهای درشت و سفت را انتخاب کنید)
نمک: به مقدار کافی (به ازای هر کیلو لیمو، حدود 100 گرم نمک)
شیشه تمیز و خشک
در محکم
مراحل تهیه:
شستن لیموها: لیموها را به خوبی شسته و خشک کنید.
بریدن لیموها: لیموها را از وسط نصف کرده و هستههای آنها را خارج کنید. سپس هر نیمه را به 4 قسمت تقسیم کنید، اما دقت کنید که ته لیموها به هم متصل بماند.
نمک زدن: داخل و خارج هر قسمت لیمو را به خوبی به نمک آغشته کنید.
چیدن لیموها در شیشه: لیموها را به صورت ایستاده و فشرده در شیشه تمیز بچینید.
اضافه کردن آب لیمو: آب لیموهایی که در حین برش دادن خارج شده است را روی لیموها بریزید. در صورتی که آب لیمو کافی نبود، میتوانید کمی آب لیموی تازه به شیشه اضافه کنید.
بستن شیشه: در شیشه را محکم ببندید و شیشه را به مدت 2 روز در دمای محیط قرار دهید.
نگهداری در یخچال: پس از گذشت 2 روز، شیشه را به مدت حداقل 3 هفته در یخچال نگهداری کنید. در این مدت، هر چند روز یکبار شیشه را تکان دهید تا لیموها به خوبی در آب نمک قرار بگیرند.
نکات مهم:
برای اینکه کنسرو لیمو ترش شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، از شیشههای استریل استفاده کنید.
میتوانید به دلخواه خود، ادویههایی مانند زنجبیل، فلفل سیاه، یا برگ بو را به لیموها اضافه کنید.
کنسرو لیمو ترش را میتوانید تا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید.
قبل از استفاده از لیموهای کنسرو شده، آنها را به خوبی بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود.
کاربردهای کنسرو لیمو ترش:
پخت و پز: کنسرو لیمو ترش طعم بینظیری به خورشها، خورشتها، ماست و سالادها میدهد.
تهیه ترشی: میتوانید از کنسرو لیمو ترش برای تهیه انواع ترشی استفاده کنید.
تهیه دسر: پوست لیمو ترش کنسرو شده را میتوانید برای تزیین دسرها و کیکها به کار ببرید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0