کلوچه توت فرنگی با عطر و طعمی نو: دستور پخت متفاوت

دستور تهیه کلوچه توت فرنگی با طعمی متفاوت برای تهیه کلوچههای توت فرنگی با طعمی متفاوت، میتوانید از دستور پختهای متنوعی استفاده کنید که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. در اینجا دو رویکرد متفاوت را به شما پیشنهاد میدهیم: رویکرد اول: کلوچههای نرم با طعم توت فرنگی تازه این روش بر استفاده از
دستور تهیه کلوچه توت فرنگی با طعمی متفاوت
برای تهیه کلوچههای توت فرنگی با طعمی متفاوت، میتوانید از دستور پختهای متنوعی استفاده کنید که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. در اینجا دو رویکرد متفاوت را به شما پیشنهاد میدهیم:
رویکرد اول: کلوچههای نرم با طعم توت فرنگی تازه
این روش بر استفاده از پوره توت فرنگی تازه برای ایجاد طعم و بافت نرم در کلوچهها تمرکز دارد.
مواد لازم
کره نرم شده: ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)
شکر سفید: ۱ ½ پیمانه
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
پوره توت فرنگی تازه: ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
آرد همه منظوره: ۲ ¾ پیمانه
بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید (اضافی برای غلتاندن): ½ پیمانه
شکر رنگی قرمز (اختیاری): ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود (حدود ۳ دقیقه).
تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس پوره توت فرنگی و عصاره وانیل را اضافه کنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد را به مواد مرطوب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا آرد کاملاً مخلوط شود و خمیر یکدستی حاصل شود.
در یک کاسه کم عمق، شکر سفید و شکر رنگی (در صورت استفاده) را مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه گردو بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و سپس در مخلوط شکر بغلتانید.
کلوچهها را با فاصله حدود ۴ سانتیمتر از هم روی سینی فر بچینید. به آرامی با کف دست یا پشت قاشق کمی آنها را پهن کنید.
به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا لبههای کلوچهها کمی طلایی شوند.
کلوچهها را روی توری سیمی خنک کنید.
نکته برای طعم متفاوت: اضافه کردن کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال به خمیر میتواند طعم مرکباتی ملایمی به کلوچههای توت فرنگی شما ببخشد.
رویکرد دوم: کلوچههای با طعم “توت فرنگی و خامه”
این روش با استفاده از پودر توت فرنگی خشک شده و چیپسهای شکلات سفید، طعم دلپذیر “توت فرنگی و خامه” را تداعی میکند.
مواد لازم
توت فرنگی خشک شده: ۲ ½ پیمانه (حدود ۴۵ گرم)
کره نرم شده: ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)
شکر سفید: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
رنگ خوراکی صورتی (اختیاری)
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
آرد همه منظوره: ۱ ¾ پیمانه (۲۱۵ گرم)
بیکینگ سودا: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید (اضافی برای غلتاندن): ¼ پیمانه (۵۰ گرم)
چیپس شکلات سفید: ½ پیمانه (اختیاری)
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
توت فرنگیهای خشک شده را در غذاساز بریزید و آنقدر پالس کنید تا به صورت پودر ریز درآیند. یک قاشق غذاخوری از پودر توت فرنگی را برای غلتاندن نهایی کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی شوند (حدود ۲ دقیقه).
پودر توت فرنگی (به جز یک قاشق غذاخوری کنار گذاشته شده) را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. در صورت تمایل، رنگ خوراکی صورتی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید.
تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد و بیکینگ سودا را مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. در صورت استفاده، چیپسهای شکلات سفید را نیز اضافه کنید.
مخلوط پودر توت فرنگی کنار گذاشته شده و شکر سفید اضافی را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه ۱ ½ قاشق غذاخوری بردارید و بین کف دستها گرد کنید. سپس در مخلوط شکر و پودر توت فرنگی بغلتانید.
کلوچهها را با فاصله حدود ۵ سانتیمتر از هم روی سینی فر بچینید و به مدت ۱۱ دقیقه بپزید.
کلوچهها را قبل از برداشتن از سینی فر، کمی خنک کنید و سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0