کلم پلو شیرازی مجلسی: طعمی که هرگز فراموش نمیکنید

طرز تهیه کلم پلو شیرازی مجلسی: نکات و فوت و فن برای یک غذای خوشمزه کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از کلم، برنج، گوشت قلقلی و ادویههای خوش عطر و طعم تهیه میشود. برای تهیه یک کلم پلو شیرازی مجلسی و خوشمزه، نکات و فوت و
طرز تهیه کلم پلو شیرازی مجلسی: نکات و فوت و فن برای یک غذای خوشمزه
کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از کلم، برنج، گوشت قلقلی و ادویههای خوش عطر و طعم تهیه میشود. برای تهیه یک کلم پلو شیرازی مجلسی و خوشمزه، نکات و فوت و فنهای خاصی وجود دارد که با رعایت آنها میتوانید یک غذای بینظیر را روی سفره خود بیاورید.
مواد لازم:
برنج: به مقدار دلخواه (برنج ایرانی مانند طارم یا هاشمی بهترین گزینه است)
کلم سفید: یک عدد متوسط
گوشت چرخکرده: 500 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
زرشک: به مقدار دلخواه (اختیاری)
بادام: به مقدار دلخواه (اختیاری)
طرز تهیه:
آمادهسازی کلم: کلم را بشویید، برگهای آن را جدا کرده و به صورت خلال نازک خرد کنید.
تهیه گوشت قلقلی: پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. سپس به اندازه نارنگی کوچک از این مایه برداشته و به شکل قلقلی درآورید.
تفت دادن کلم و گوشت: کلمها را در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت قلقلیها را به کلم اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
پخت برنج: برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش کنید. ته دیگ دلخواهتان را کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایه لایه همراه با زعفران دمکرده، زرشک و بادام (در صورت استفاده) دم کنید.
دم کشیدن: بعد از دم کشیدن کامل، کلم پلو را به همراه گوشت قلقلی در ظرف سرو بچینید.
نکات و فوت و فن:
انتخاب برنج: برای تهیه کلم پلو شیرازی از برنجهایی با عطر و طعم خوب مانند طارم یا هاشمی استفاده کنید.
خرد کردن کلم: کلم را به صورت خلالهای نازک و یکدست خرد کنید تا به خوبی پخته شود و طعم آن به برنج نفوذ کند.
تفت دادن گوشت قلقلی: گوشت قلقلیها را به مدت کافی تفت دهید تا مغزپخت شوند.
دم کشیدن برنج: برای دم کشیدن بهتر برنج، میتوانید از یک لایه نان یا سیبزمینی به عنوان ته دیگ استفاده کنید.
اضافه کردن ادویهها: به مقدار دلخواه از زردچوبه، فلفل سیاه و نمک استفاده کنید تا طعم کلم پلو دلپذیر شود.
زرشک و بادام: برای تزئین و طعم بهتر میتوانید از زرشک و بادام استفاده کنید.
نکات اضافی برای یک کلم پلو مجلسی:
سبزیجات: برای عطر و طعم بیشتر میتوانید از کمی سبزی معطر مانند شوید، نعناع یا پیازچه خرد شده در هنگام تفت دادن کلم استفاده کنید.
گوشت: علاوه بر گوشت چرخکرده، میتوانید از گوشت مرغ یا گوشت قرمز ریش ریش شده نیز استفاده کنید.
زعفران: برای رنگ و طعم بهتر، از زعفران دمکرده غلیظ استفاده کنید.
ته دیگ: برای ته دیگ میتوانید از سیبزمینی، نان، یا حتی ماست استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0