کشک کدو حلوایی: ترکیبی بینظیر از شیرینی و ترشی

طرز تهیه کسک کدو حلوایی: یک غذای خوشمزه و سنتی کشک کدو حلوایی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز و زمستان بسیار طرفدار دارد. ترکیبی از طعم شیرین کدو حلوایی و ترش کشک، یک طعم بینظیر را به وجود میآورد. در ادامه طرز تهیه این غذا را به همراه
طرز تهیه کسک کدو حلوایی: یک غذای خوشمزه و سنتی
کشک کدو حلوایی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز و زمستان بسیار طرفدار دارد. ترکیبی از طعم شیرین کدو حلوایی و ترش کشک، یک طعم بینظیر را به وجود میآورد. در ادامه طرز تهیه این غذا را به همراه نکات و فوت و فنهای آن به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
کدو حلوایی: ۱ عدد متوسط
کشک: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
روغن: به میزان لازم
نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گردو: برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
آماده کردن کدو حلوایی: کدو حلوایی را پوست بگیرید و به قطعات متوسط تقسیم کنید. سپس در قابلمهای با کمی آب بپزید تا کاملا نرم شود. پس از پخت، کدوها را با گوشتکوب یا مخلوطکن پوره کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن کدو حلوایی: پوره کدو حلوایی را به پیاز و سیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
افزودن ادویهها: زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.
اضافه کردن کشک: کشک را با کمی آب گرم رقیق کرده و به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با هم بجوشند تا جا بیفتد.
تزیین و سرو: کسک کدو حلوایی را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع خشک و گردو تزیین کنید.
نکات و فوت و فن:
کدو حلوایی: برای تهیه کسک کدو حلوایی، بهتر است از کدو حلواییهای شیرین استفاده کنید.
کشک: از کشک تازه و باکیفیت استفاده کنید. برای رقیق کردن کشک، از آب گرم استفاده کنید تا بهتر حل شود.
ادویهها: میتوانید به جای نعناع خشک از نعناع تازه استفاده کنید. همچنین میتوانید از کمی دارچین برای طعم بهتر استفاده کنید.
روغن: برای تفت دادن پیاز و سیر از روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده کنید تا طعم بهتری به غذا بدهد.
زمان پخت: زمان پخت کسک کدو حلوایی به نوع کدو حلوایی و میزان رقیق بودن کشک بستگی دارد.
سرو: کسک کدو حلوایی را میتوانید به همراه نان سنگک یا نان لواش میل کنید.
نکات مهم دیگر:
برای اینکه کسک کدو حلوایی شما خوشمزه تر شود می توانید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید کسک کدو حلوایی شما غلیظ تر باشد می توانید کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
برای تزیین میتوانید از کشمش، زرشک یا گردو استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0