تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
کد خبر : 613074

کشک بادمجان بخارپز: لذیذ و کم کالری

کشک بادمجان بخارپز: لذیذ و کم کالری

طرز تهیه کشک بادمجان بخارپز: یک غذای سنتی و سالم کشک بادمجان بخارپز یکی از غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که به دلیل روش پخت آن، چربی کمتری نسبت به روش‌های سنتی دارد. این غذا با ترکیبی از طعم کشک، بادمجان کبابی و ادویه‌های خوش عطر، یک وعده غذایی کامل و لذیذ را تشکیل

طرز تهیه کشک بادمجان بخارپز: یک غذای سنتی و سالم

کشک بادمجان بخارپز یکی از غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که به دلیل روش پخت آن، چربی کمتری نسبت به روش‌های سنتی دارد. این غذا با ترکیبی از طعم کشک، بادمجان کبابی و ادویه‌های خوش عطر، یک وعده غذایی کامل و لذیذ را تشکیل می‌دهد.

مواد لازم:

بادمجان: به مقدار دلخواه (بسته به تعداد نفرات)
کشک: به مقدار لازم
سیر: ۲ حبه
نعنا خشک: ۱ قاشق چایخوری
گردو: به مقدار دلخواه (برای تزئین)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: برای چرب کردن ظرف

طرز تهیه:

آماده سازی بادمجان:

بادمجان‌ها را شسته و خشک کنید.
بادمجان‌ها را به دو نیم کرده و با چنگال چندین سوراخ در آن‌ها ایجاد کنید تا بخار بهتر به داخل آن‌ها نفوذ کند.
یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
یک سبد بخارپز را در قابلمه قرار داده و بادمجان‌ها را در آن بچینید.
درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بادمجان‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بخارپز شوند تا نرم شوند.

آماده سازی سس کشک:

سیر را رنده کرده و با کشک، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا یک سس یکدست به دست آید.
در صورت تمایل می‌توانید کمی آب به سس اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

سرو غذا:

بادمجان‌های بخارپز شده را از قابلمه خارج کرده و پوست آن‌ها را بکنید.
گوشت بادمجان را با چنگال له کنید.
بادمجان له شده را در ظرف سرو ریخته و سس کشک را روی آن بریزید.
با گردوی خرد شده تزئین کرده و به همراه نان تازه سرو کنید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر می‌توانید از بادمجان‌های بنفش استفاده کنید.
اگر دوست دارید طعم سیر بیشتری در غذایتان حس شود، می‌توانید مقدار سیر را بیشتر کنید.
برای تزیین می‌توانید از پیازچه خرد شده نیز استفاده کنید.
برای یک وعده غذایی کامل‌تر می‌توانید کشک بادمجان را همراه با سبزیجات تازه و ماست سرو کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.