کروسان خانگی، به سادگی یک نانوا
طرز تهیه نان کروسان خانگی: یک صبحانه لذیذ و فرانسوی کروسان، نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی، با طعم کرهای بینظیرش، یکی از محبوبترین نانهای دنیاست. با کمی حوصله و دقت میتوانید این نان لذیذ را در خانه هم تهیه کنید. مواد لازم: برای خمیر: آرد سفید: 500 گرم شیر گرم: 250 میلیلیتر شکر: 50
طرز تهیه نان کروسان خانگی: یک صبحانه لذیذ و فرانسوی
کروسان، نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی، با طعم کرهای بینظیرش، یکی از محبوبترین نانهای دنیاست. با کمی حوصله و دقت میتوانید این نان لذیذ را در خانه هم تهیه کنید.
مواد لازم:
برای خمیر:
آرد سفید: 500 گرم
شیر گرم: 250 میلیلیتر
شکر: 50 گرم
نمک: 5 گرم
مخمر خشک: 10 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
کره نرم شده: 50 گرم
برای لایه داخلی:
کره سرد و ورقه شده: 250 گرم
برای رومال:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه: مخمر خشک، شکر و کمی از شیر گرم را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود.
خمیر اصلی: آرد، نمک، تخم مرغ و باقی مانده شیر گرم را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مخمر فعال شده را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
استراحت خمیر: خمیر را در کاسهای چرب کرده، روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
لایه کردن خمیر: خمیر ور آمده را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و کره سرد و ورقه شده را روی آن قرار دهید. لبههای خمیر را به سمت داخل تا کرده و مانند پاکت ببندید. خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
تکرار لایه کردن: مراحل پهن کردن، قرار دادن کره و تا زدن خمیر را 2 بار دیگر تکرار کنید. هر بار خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
شکل دادن کروسانها: خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کرده و به شکل مثلث برش دهید. هر مثلث را از قسمت پهن به سمت نوک آن رول کنید.
رومال زدن: زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و روی کروسانها بمالید.
پخت: کروسانها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، بپزید.
نکات مهم:
برای لایه لایه شدن بهتر خمیر، کره باید بسیار سرد باشد.
در هنگام ورز دادن خمیر، نباید بیش از حد آن را ورز دهید تا لایههای خمیر از بین نروند.
فر را قبل از قرار دادن کروسانها به خوبی گرم کنید.
برای طعمدار کردن کروسانها میتوانید از مغزهای مختلف مانند بادام، گردو یا شکلات استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0