کرم بروله: دسری شیک و آسان برای مهمانیهای شما

دسر کرم بروله فرانسوی: تجربه طعم اصیل فرانسوی در خانه کرم بروله، دسری اصیل فرانسوی، با لایهای ترد از کارامل سوخته در بالای کرم نرم و خامهای، تجربهای بینظیر از طعم و بافت را به شما هدیه میدهد. این دسر، که هم با فر و هم بدون فر قابل تهیه است، میتواند زینتبخش مهمانیها و
دسر کرم بروله فرانسوی: تجربه طعم اصیل فرانسوی در خانه
کرم بروله، دسری اصیل فرانسوی، با لایهای ترد از کارامل سوخته در بالای کرم نرم و خامهای، تجربهای بینظیر از طعم و بافت را به شما هدیه میدهد. این دسر، که هم با فر و هم بدون فر قابل تهیه است، میتواند زینتبخش مهمانیها و دورهمیهای شما باشد.
مواد لازم:
زرده تخممرغ: 6 عدد
شکر: 100 گرم + مقداری برای کارامل کردن سطح دسر
خامه پرچرب: 500 میلیلیتر
وانیل: 1 قاشق چایخوری (عصاره یا پودر)
شیر (اختیاری): 100 میلیلیتر (در صورت تمایل به کرم سبکتر)

طرز تهیه با فر:
آمادهسازی مواد: فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. زردههای تخممرغ و شکر را در یک کاسه با همزن دستی بزنید تا کرمرنگ و کمی غلیظ شود. خامه و وانیل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا حبابهای ریز در اطراف آن ظاهر شود (نجوشد).
مخلوط کردن مواد: خامه گرم را به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل به کرم سبکتر، شیر را نیز اضافه کنید.
پخت کرم: مخلوط را از صافی رد کنید و در 6 ظرف کوچک نسوز (رامکین) بریزید. رامکینها را در یک سینی فر بچینید و داخل سینی آب جوش بریزید تا ارتفاع آب به نصف رامکینها برسد (بنماری). سینی را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کرم ببندد، اما هنوز کمی لرزان باشد.
سرد کردن و کارامل کردن: رامکینها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن در دمای اتاق، به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از سرو، یک لایه نازک شکر روی سطح هر کرم بپاشید و با استفاده از تورچ آشپزی یا گریل فر، شکر را کارامل کنید تا طلایی و ترد شود.
طرز تهیه بدون فر:
آمادهسازی مواد: مراحل 1 و 2 طرز تهیه با فر را انجام دهید.
پخت کرم با روش بن ماری روی اجاق گاز: مخلوط کرم را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. قابلمه را داخل یک قابلمه بزرگتر حاوی آب جوش قرار دهید (بن ماری). به طور مداوم کرم را هم بزنید تا غلیظ شود و به پشت قاشق بچسبد.
سرد کردن و کارامل کردن: مراحل 4 طرز تهیه با فر را انجام دهید.
نکات مهم:
برای جلوگیری از گلوله شدن زردهها، خامه گرم را به تدریج به آنها اضافه کنید.
دمای فر و زمان پخت را بر اساس فر خود تنظیم کنید.
برای کارامل کردن سطح کرم، از تورچ آشپزی یا گریل فر استفاده کنید.
در صورت عدم دسترسی به تورچ، میتوانید از قاشق فلزی داغ برای کارامل کردن استفاده کنید.
کرم بروله را پس از کارامل کردن، بلافاصله سرو کنید تا کارامل نرم نشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0