کدو شکم پر؛ مجلسی و خوشمزه، طعمی فراموشنشدنی
طرز تهیه کدو شکم پر: یک غذای خوشمزه و مقوی کدو شکم پر یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این غذا علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از فیبر و ویتامین است. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه کدو شکم پر: یک غذای خوشمزه و مقوی
کدو شکم پر یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این غذا علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از فیبر و ویتامین است. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
کدو حلوایی: 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
برنج: 1 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
گردو خرد شده: نصف پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل (به مقدار دلخواه)
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی کدو:
کدوها را بشویید و از وسط نصف کنید.
با قاشق، هسته و قسمتهای داخلی کدو را خالی کنید.
داخل کدوها را با نمک مالش دهید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
سپس کدوها را با آب بشویید و خشک کنید.
تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
برنج آبکش شده، کشمش، گردو و ادویهها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در نهایت زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید.
پر کردن کدوها:
مواد میانی را داخل کدوها بریزید.
روی کدوها را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
پخت کدو:
یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و کمی آب در آن بریزید.
کدوها را داخل قابلمه قرار دهید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید تا کدوها کاملا پخته شوند.
در نیمه پخت، فویل را از روی کدوها بردارید تا روی آنها طلایی شود.
سرو:
کدوهای شکم پر پخته شده را در ظرف سرو بچینید و با برنج یا نان سرو کنید.
برای طعمدار کردن بیشتر کدو، میتوانید از کمی دارچین یا پودر زنجبیل در داخل کدو استفاده کنید.
برای تزیین کدو میتوانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
میتوانید به جای برنج از بلغور یا نان تست استفاده کنید.
برای طعم دار کردن بیشتر غذا می توانید از رب انار استفاده کنید.
کدو شکم پر را میتوانید به همراه سالاد فصل و ماست سرو کنید. این غذا یک انتخاب عالی برای یک شام خانوادگی یا مهمانی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0