تاریخ انتشار : شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
کد خبر : 613398

کدو حلوایی پلو: طعمی از بهشت در هر لقمه

کدو حلوایی پلو: طعمی از بهشت در هر لقمه

طرز تهیه کدو حلوایی پلو: یک غذای خوشمزه و سنتی کدو حلوایی پلو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی به خصوص در مناطق شمالی کشور است. طعم شیرین کدو حلوایی در کنار عطر برنج و سایر ادویه‌ها، طعمی بی‌نظیر به این غذا می‌بخشد. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش

طرز تهیه کدو حلوایی پلو: یک غذای خوشمزه و سنتی

کدو حلوایی پلو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی به خصوص در مناطق شمالی کشور است. طعم شیرین کدو حلوایی در کنار عطر برنج و سایر ادویه‌ها، طعمی بی‌نظیر به این غذا می‌بخشد. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

کدو حلوایی: 1 عدد متوسط
برنج: 3 پیمانه
پیاز: 1 عدد متوسط
گوشت چرخ‌کرده (اختیاری): 250 گرم
زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار دلخواه
کشمش و خلال بادام: به مقدار دلخواه (برای تزئین)

طرز تهیه:
آماده‌سازی کدو حلوایی:

کدو حلوایی را پوست بگیرید و به قطعات مکعبی متوسط خرد کنید.
قطعات کدو را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
به کدو حلوایی تفت داده شده، دارچین و کمی شکر اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

کدو حلوایی پلو: طعمی از بهشت در هر لقمه

 

تهیه مایه گوشتی (اختیاری):

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
ادویه‌های مورد نظر (نمک، فلفل، زردچوبه) را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا پخته شود

پخت برنج:

برنج را از قبل خیس کرده و آبکش کنید.
ته دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید.
یک لایه برنج آبکش شده را کف قابلمه پهن کنید.
یک لایه کدو حلوایی تفت داده شده را روی برنج بریزید.
در صورت استفاده از گوشت چرخ‌کرده، یک لایه گوشت را روی کدو حلوایی قرار دهید.
این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید و لایه آخر را با برنج بپوشانید.
زعفران دم کرده را روی برنج بریزید.

تزیین:

پس از دم کشیدن برنج، آن را در دیس کشیده و با کشمش و خلال بادام تزیین کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی گلاب در هنگام تفت دادن کدو حلوایی استفاده کنید.
برای یک غذای کامل‌تر، می‌توانید از زرشک نیز در کنار کشمش و خلال بادام استفاده کنید.
مدت زمان پخت برنج به نوع برنج و حجم آن بستگی دارد.
برای یک طعم متفاوت‌تر، می‌توانید از مرغ یا گوشت قرمز به جای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.