کتلت عدس قرمز: یک وعده غذایی گیاهی خوشمزه و مقوی
کتلت عدس قرمز: یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی کتلت عدس قرمز، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک غذای سالم، خوشمزه و گیاهی هستند. این کتلت سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک پیشغذا سرو شود. مواد لازم: عدس قرمز:
کتلت عدس قرمز: یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی
کتلت عدس قرمز، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک غذای سالم، خوشمزه و گیاهی هستند. این کتلت سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک پیشغذا سرو شود.
مواد لازم:
عدس قرمز: 2 پیمانه
پیاز: 1 عدد متوسط (رنده شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
هویج: 1 عدد متوسط (رنده شده)
تخم مرغ: 1 عدد
آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
آرد نان: 2 قاشق غذاخوری
شوید خشک: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
پخت عدس: عدس قرمز را به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شود. سپس آب اضافی آن را بگیرید.
آمادهسازی مواد: پیاز، سیر و هویج رنده شده را به عدس پخته شده اضافه کنید. تخم مرغ، آرد نخودچی، آرد نان، شوید خشک، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را نیز اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
شکل دادن به کتلتها: از مخلوط به اندازه نارنگی برداشته و به شکل کتلت فرم دهید.
سرخ کردن: در یک تابه مناسب، روغن را گرم کرده و کتلتها را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
برای طعمدار کردن بیشتر کتلتها میتوانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و گشنیز استفاده کنید.
برای کاهش کالری، میتوانید کتلتها را در فر بپزید به جای اینکه آنها را سرخ کنید.
میتوانید از آرد سوخاری به جای آرد نان استفاده کنید.
برای یک بافت نرمتر، میتوانید کمی شیر به مخلوط اضافه کنید.
کتلتهای آماده شده را میتوانید در فریزر نگهداری کنید.
سرو با:
سالاد فصل
ماست و خیار
سس گوجه فرنگی
نان تست
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0