تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
کد خبر : 612592

کتلت تهرانی خانگی: طعمی که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنید

کتلت تهرانی خانگی: طعمی که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنید

طرز تهیه کتلت تهرانی اصیل کتلت تهرانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اما طرز تهیه اصیل آن با طعم و بافت بی‌نظیرش، طرفداران زیادی دارد. در ادامه، طرز تهیه کتلت تهرانی به روش سنتی را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم سیب‌زمینی:

طرز تهیه کتلت تهرانی اصیل

کتلت تهرانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اما طرز تهیه اصیل آن با طعم و بافت بی‌نظیرش، طرفداران زیادی دارد. در ادامه، طرز تهیه کتلت تهرانی به روش سنتی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط (رنده شده و آب گرفته)
پیاز: ۲ عدد متوسط (رنده شده و آب گرفته)
تخم‌مرغ: ۲ عدد
نان تست: ۲ برش (خشک شده و پودر شده)
آرد سوخاری: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار دلخواه
روغن مایع: برای سرخ کردن
مراحل تهیه:
آماده‌سازی مواد:

سیب‌زمینی‌ها را رنده کرده و آب آنها را کاملا بگیرید.
پیازها را نیز رنده کرده و آب آنها را بگیرید.
نان تست را در غذاساز یا با گوشت‌کوب برقی پودر کنید.
مخلوط کردن مواد:

گوشت چرخ‌کرده، سیب‌زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، نان تست پودر شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
شکل دادن به کتلت‌ها:

از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و در دست شکل دهید.
کتلت‌ها را در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملا آغشته شوند.
سرخ کردن کتلت‌ها:

در یک تابه مناسب، روغن مایع را داغ کنید.
کتلت‌ها را در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
کتلت‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
نکات مهم:

برای اینکه کتلت‌ها خوشمزه شوند، گوشت چرخ‌کرده را با دست ورز دهید تا بافت آن نرم شود.
آب سیب‌زمینی و پیاز را حتما خوب بگیرید تا کتلت‌ها شل نشوند.
برای اینکه کتلت‌ها ترد شوند، آنها را قبل از سرخ کردن در یخچال قرار دهید.
می‌توانید به جای نان تست از پودر سوخاری استفاده کنید.
برای طعم‌دار کردن بیشتر کتلت‌ها، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند دارچین، زنجبیل یا پودر سیر استفاده کنید.
پیشنهاد سرو:

کتلت تهرانی را می‌توانید با انواع سالاد، ماست و ترشی سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.