تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 آبان 1403 - 13:13 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613966

کباب زردک اصیل اصفهانی؛ طعمی بی‌نظیر در خانه

کباب زردک اصیل اصفهانی؛ طعمی بی‌نظیر در خانه

طرز تهیه مشتی کباب (کباب زردک) اصفهانی مشتی کباب یا کباب زردک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اصفهان است که با طعمی لذیذ و عطر دلنشین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این کباب خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید. مواد لازم برای تهیه مشتی کباب: گوشت گوسفند چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز رنده

طرز تهیه مشتی کباب (کباب زردک) اصفهانی

مشتی کباب یا کباب زردک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اصفهان است که با طعمی لذیذ و عطر دلنشین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این کباب خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیه مشتی کباب:

گوشت گوسفند چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: ۲ عدد متوسط
روغن مایع: به مقدار لازم
نان لواش یا نان باگت: برای سرو

کباب زردک اصیل اصفهانی؛ طعمی بی‌نظیر در خانه

 

طرز تهیه:

آماده‌سازی گوشت: گوشت چرخ کرده را در یک ظرف مناسب بریزید. پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.
اضافه کردن هویج: هویج رنده شده را به مایه گوشت اضافه کرده و مجدداً همه مواد را با هم مخلوط کنید.
شکل دادن به کباب‌ها: از مایه گوشت به اندازه نارنگی برداشته و با دست کمی پهن کنید. سپس آن را به صورت کباب‌های بیضی شکل درآورید.
کباب کردن: تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن بریزید. کباب‌ها را در تابه بچینید و از هر دو طرف آن‌ها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
سرو کردن: کباب‌های آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با نان لواش یا نان باگت سرو کنید. می‌توانید کباب‌ها را همراه با سبزیجات تازه، گوجه فرنگی و خیار نیز سرو کنید.

نکات مهم:

برای طعم‌دارتر شدن کباب، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
برای اینکه کباب‌ها نرم‌تر شوند، می‌توانید کمی ماست به مایه گوشت اضافه کنید.
اگر دوست دارید کباب‌ها طعم شیرین‌تری داشته باشند، می‌توانید کمی شکر یا عسل به مایه گوشت اضافه کنید.
برای تهیه کباب زردک به صورت کباب کوبیده، می‌توانید مایه گوشت را با گوشت کوب بکوبید تا بافت آن نرم‌تر شود.
برای تهیه سس کباب، می‌توانید از ترکیب ماست، سیر، نعناع و آبلیمو استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.