کاسرول اسفناج: یک غذای نرم و خوشمزه برای هر فصل
کاسرول اسفناج: یک غذای راحت و خوشمزه برای هر شب کاسرول اسفناج یک غذای گرم و دلچسب است که با مواد ساده و در کمترین زمان آماده میشود. این غذا هم برای وعدههای اصلی و هم برای میان وعده مناسب است. مواد لازم: اسفناج تازه یا منجمد: 500 گرم پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)
کاسرول اسفناج: یک غذای راحت و خوشمزه برای هر شب
کاسرول اسفناج یک غذای گرم و دلچسب است که با مواد ساده و در کمترین زمان آماده میشود. این غذا هم برای وعدههای اصلی و هم برای میان وعده مناسب است.
مواد لازم:
اسفناج تازه یا منجمد: 500 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
پنیر موزارلا: 200 گرم (رنده شده)
پنیر پارمزان: 50 گرم (رنده شده)
تخم مرغ: 2 عدد
خامه: نصف پیمانه
آرد سوخاری: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
کره: برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه:
آماده سازی اسفناج: اسفناج را بشویید و آبکش کنید. اگر از اسفناج منجمد استفاده میکنید، آن را طبق دستورالعمل روی بسته بندی، یخزدایی و آبکش کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: در یک تابه، کره را آب کرده و پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید تا نرم شوند.
اضافه کردن اسفناج: اسفناج را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
آماده سازی سس: در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، خامه، شیر، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
ترکیب مواد: مخلوط سس را به اسفناج تفت داده شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
پخت کاسرول: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف پیرکس را چرب کرده و مخلوط اسفناج و سس را داخل آن بریزید. روی آن را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.
پخت در فر: ظرف را به مدت 25-30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و پف کند.
برای طعمدار کردن بیشتر کاسرول میتوانید از سبزیجات خشک مانند جعفری و شوید استفاده کنید.
میتوانید به جای خامه از ماست چکیده استفاده کنید.
برای یک بافت نرمتر، میتوانید کمی پنیر خامهای به مخلوط اضافه کنید.
کاسرول اسفناج را میتوانید با نان تست یا برنج سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0