تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
کد خبر : 611950

کاری مرغ تایلندی، انفجاری از طعم‌های آسیایی

کاری مرغ تایلندی، انفجاری از طعم‌های آسیایی

طرز تهیه کاری مرغ تایلندی خوشمزه و اصیل کاری مرغ تایلندی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که با طعم تند، شیرین و کمی ترش خود، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذای خوشمزه و اصیل، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: مواد لازم: سینه مرغ: 500 گرم (خرد شده) پیاز:

طرز تهیه کاری مرغ تایلندی خوشمزه و اصیل

کاری مرغ تایلندی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که با طعم تند، شیرین و کمی ترش خود، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذای خوشمزه و اصیل، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
سینه مرغ: 500 گرم (خرد شده)
پیاز: 1 عدد (خرد شده)
سیر: 3 حبه (رنده شده)
فلفل قرمز تایلندی: 2 عدد (خرد شده)
زنجبیل تازه: 1 قطعه کوچک (رنده شده)
شیر نارگیل: 400 میلی لیتر
خمیر کاری قرمز تایلندی: 2 قاشق غذاخوری
سس ماهی: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
برگ گشنیز تازه: برای تزئین
طرز تهیه:
تفت دادن پیاز و سیر: یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
اضافه کردن فلفل و زنجبیل: فلفل قرمز تایلندی و زنجبیل رنده شده را به تابه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
اضافه کردن خمیر کاری: خمیر کاری قرمز تایلندی را به مواد تابه اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا رنگ آن یکدست شود.
اضافه کردن مرغ: مرغ خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
اضافه کردن شیر نارگیل و سایر مواد: شیر نارگیل، سس ماهی، شکر، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
پختن کاری: حرارت را کم کرده و اجازه دهید کاری به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا مرغ کاملا پخته شود و سس غلیظ شود.
سرو کردن: کاری مرغ تایلندی آماده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ گشنیز تازه تزئین کنید. این غذا را می توانید با برنج سفید یا نودل سرو کنید.
نکات مهم:
تندی کاری: میزان تندی کاری را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر دوست دارید کاری تندتری داشته باشید، می توانید از فلفل قرمز تایلندی بیشتری استفاده کنید.
خمیر کاری: می توانید از خمیر کاری آماده یا تازه استفاده کنید.
سبزیجات: می توانید به این غذا سبزیجات دیگری مانند بادمجان، کدو سبز یا نخود فرنگی نیز اضافه کنید.
شیر نارگیل: برای طعم بهتر، از شیر نارگیل تازه استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.