تاریخ انتشار : شنبه 5 آبان 1403 - 14:08 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613408

چیز کیک کدو حلوایی: طعمی گرم و شیرین پاییز در هر لقمه

چیز کیک کدو حلوایی: طعمی گرم و شیرین پاییز در هر لقمه

چیز کیک کدو حلوایی: دسری خوشمزه و پاییزی چیز کیک کدو حلوایی یکی از دسرهای محبوب پاییزی است که با طعم گرم و شیرین کدو حلوایی و بافت نرم و لطیف پنیر خامه‌ای، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این دسر خوشمزه به مواد و مراحل زیر نیاز دارید: مواد لازم: برای

چیز کیک کدو حلوایی: دسری خوشمزه و پاییزی

چیز کیک کدو حلوایی یکی از دسرهای محبوب پاییزی است که با طعم گرم و شیرین کدو حلوایی و بافت نرم و لطیف پنیر خامه‌ای، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این دسر خوشمزه به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
برای پایه:

بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی: 200 گرم
کره آب شده: 100 گرم

برای لایه میانی:

پنیر خامه‌ای نرم شده: 500 گرم
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
پوره کدو حلوایی: 1 پیمانه
آرد: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
زنجبیل پودر شده: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

چیز کیک کدو حلوایی: طعمی گرم و شیرین پاییز در هر لقمه

 

طرز تهیه:
تهیه پایه:

بیسکویت‌ها را در غذاساز یا با وردنه خرد کنید تا پودر شوند.
کره آب شده را به پودر بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود.
کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط بیسکویت و کره را در آن پهن کرده و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
قالب را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

آماده سازی لایه میانی:

فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
پنیر خامه‌ای نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
پوره کدو حلوایی، آرد، نشاسته ذرت، دارچین، زنجبیل، نمک و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مایه آماده شده را روی پایه بیسکویت بریزید.

پخت چیز کیک:

قالب را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا پخته شود.
پس از پخت، چیز کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.
سپس قالب را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

تزیین و سرو:

قبل از سرو، چیز کیک را از قالب خارج کرده و با خامه زده شده، پودر قند یا خلال بادام تزیین کنید.

برای تهیه پوره کدو حلوایی، کدو حلوایی را بخارپز کرده یا در فر بپزید تا نرم شود، سپس پوست و دانه‌های آن را جدا کرده و با چنگال یا غذاساز پوره کنید.
برای طعم بهتر می‌توانید از کمی آب لیمو ترش در مایه چیز کیک استفاده کنید.
برای یک لایه کاراملی خوشمزه، می‌توانید قبل از ریختن مایه پنیر روی پایه بیسکویت، یک لایه کارامل نازک بریزید.
برای تزیین می‌توانید از انواع میوه‌های فصل مانند توت فرنگی، بلوبری یا انار استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.