تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸
کد خبر : 614626

چغندر قند: شیرین و خوشرنگ، طرز تهیه آسان

چغندر قند: شیرین و خوشرنگ، طرز تهیه آسان

طرز پخت چغندر قند: دو روش ساده و خوشمزه چغندر قند یکی از خوراکی‌های محبوب و پرخاصیت فصل زمستان است. پختن چغندر قند کار سختی نیست و با کمی حوصله می‌توانید یک دسر یا پیش‌غذای خوشمزه و سالم داشته باشید. در این مطلب، دو روش ساده و کاربردی برای پخت چغندر قند را به همراه

طرز پخت چغندر قند: دو روش ساده و خوشمزه

چغندر قند یکی از خوراکی‌های محبوب و پرخاصیت فصل زمستان است. پختن چغندر قند کار سختی نیست و با کمی حوصله می‌توانید یک دسر یا پیش‌غذای خوشمزه و سالم داشته باشید. در این مطلب، دو روش ساده و کاربردی برای پخت چغندر قند را به همراه نکات و فوت و فن‌های آن به شما آموزش می‌دهیم.

روش اول: پخت چغندر قند در قابلمه
مواد لازم:

چغندر قند: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار کافی
شکر: به مقدار دلخواه (بسته به ذائقه)
دارچین، هل یا میخک (اختیاری، برای طعم بهتر)

طرز تهیه:

آماده‌سازی چغندر: چغندرها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس به اندازه دلخواه خرد کنید.
پختن: چغندرهای خرد شده را در یک قابلمه مناسب ریخته و آب به آن اضافه کنید تا روی چغندرها را بپوشاند. برای طعم بهتر می‌توانید به آب، دارچین، هل یا میخک نیز اضافه کنید.
پختن با حرارت ملایم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید چغندرها به مدت 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که کاملا نرم شوند، بپزند.
افزودن شکر: پس از پختن چغندرها، آب اضافی را خالی کنید و شکر را به دلخواه به چغندرها اضافه کنید. سپس به آرامی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سرو: چغندرهای پخته شده را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. برای تزیین می‌توانید از مغز گردو، پسته یا دارچین استفاده کنید.

چغندر قند: شیرین و خوشرنگ، طرز تهیه آسان

روش دوم: پخت چغندر قند در زودپز
مواد لازم:

چغندر قند: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار کافی
شکر: به مقدار دلخواه
دارچین، هل یا میخک (اختیاری، برای طعم بهتر)

طرز تهیه:

آماده‌سازی چغندر: چغندرها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس به اندازه دلخواه خرد کنید.
پختن در زودپز: چغندرهای خرد شده را به همراه آب و ادویه‌ها در زودپز بریزید.
پختن: درب زودپز را بسته و اجازه دهید چغندرها به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزند.
افزودن شکر: پس از پختن چغندرها، شکر را به دلخواه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سرو: چغندرهای پخته شده را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

چغندر قند: شیرین و خوشرنگ، طرز تهیه آسان

نکات و فوت و فن‌ها:

انتخاب چغندر: برای پخت چغندر قند، بهتر است از چغندرهایی با اندازه متوسط و رنگ قرمز تیره استفاده کنید.
زمان پخت: زمان پخت چغندر به اندازه و نوع چغندر بستگی دارد. برای اطمینان از پخت کامل چغندرها، می‌توانید با چنگال آن‌ها را امتحان کنید.
شیرینی: میزان شکر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر دوست دارید چغندر قند شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
تزیین: برای تزیین چغندر قند می‌توانید از مغز گردو، پسته، دارچین، یا کمی آب لیمو استفاده کنید.
نگهداری: چغندر قند پخته شده را می‌توانید در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.