آمارتکستاریخ انتشار : شنبه 6 مرداد 1403 - 13:13
کد خبر : 611447

پیتزای سیر و استیک خانگی؛ طعمی بی‌نظیر مثل رستوران

پیتزای سیر و استیک خانگی؛ طعمی بی‌نظیر مثل رستوران

طرز تهیه پیتزای سیر و استیک خانگی، به سبک رستوران‌ها پیتزای سیر و استیک یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا است که ترکیبی بی‌نظیر از طعم گوشت و سیر را دارد. برای تهیه این پیتزای خوشمزه در خانه، به مواد و مراحل زیر نیاز دارید: مواد لازم: برای خمیر پیتزا: آرد: 3 پیمانه مخمر فوری: 1

طرز تهیه پیتزای سیر و استیک خانگی، به سبک رستوران‌ها

پیتزای سیر و استیک یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا است که ترکیبی بی‌نظیر از طعم گوشت و سیر را دارد. برای تهیه این پیتزای خوشمزه در خانه، به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
برای خمیر پیتزا:

آرد: 3 پیمانه
مخمر فوری: 1 قاشق چای‌خوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم: 1 پیمانه
برای رویه پیتزا:

فیله گوساله: 300 گرم
سیر: 4 حبه
پنیر موزارلا: 200 گرم
پنیر چدار: 100 گرم
سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
سبزیجات دلخواه (مثل فلفل دلمه، قارچ، پیاز): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
تهیه خمیر:

مخمر، شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود.
آرد، نمک و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مخلوط مخمر و آب را به آرد اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
آماده سازی مواد رویه:

فیله گوساله را به تکه‌های نازک برش بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سیر را رنده یا له کنید.
سبزیجات را خرد کنید.
مونتاژ پیتزا:

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
خمیر را روی سینی فر پهن کرده و با چنگال چند سوراخ ریز در آن ایجاد کنید.
سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید.
فیله گوساله، سیر، پنیر موزارلا و چدار، و سبزیجات را روی سس بریزید.
کمی روغن زیتون روی پیتزا بپاشید.
پخت:

پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و روی پیتزا طلایی شود.
سرو:

پیتزای آماده را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از پنیر پارمسان رنده شده نیز استفاده کنید.
برای تهیه سس گوجه فرنگی خانگی، می‌توانید گوجه فرنگی تازه را پوره کرده و با ادویه‌های دلخواه مخلوط کنید.
می‌توانید از انواع قارچ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و زیتون برای تزئین پیتزا استفاده کنید.
برای یک طعم متفاوت، می‌توانید کمی ریحان خرد شده به رویه پیتزا اضافه کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.