تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
کد خبر : 611620

پوره بادمجان هندی: طعمی متفاوت

پوره بادمجان هندی: طعمی متفاوت

طرز تهیه پوره بادمجان هندی: یک غذای جانانه و خوشمزه پوره بادمجان هندی، یک غذای گیاهی خوشمزه و پرطرفدار در آشپزی هندی است که با ترکیبی از ادویه‌های معطر و طعم‌های غنی، تجربه‌ای بی‌نظیر از مزه و عطر را به ارمغان می‌آورد. این پوره خوشمزه را می‌توانید به عنوان پیش غذا، همراه با نان یا

طرز تهیه پوره بادمجان هندی: یک غذای جانانه و خوشمزه

پوره بادمجان هندی، یک غذای گیاهی خوشمزه و پرطرفدار در آشپزی هندی است که با ترکیبی از ادویه‌های معطر و طعم‌های غنی، تجربه‌ای بی‌نظیر از مزه و عطر را به ارمغان می‌آورد. این پوره خوشمزه را می‌توانید به عنوان پیش غذا، همراه با نان یا برنج، یا حتی به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید.

مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد بزرگ
پیاز: 1 عدد بزرگ (ریز خرد شده)
گوجه فرنگی: 3 عدد بزرگ (ریز خرد شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
پودر گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه: ½ قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: ¼ قاشق چای‌خوری
نمک: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
گشنیز تازه و پیازچه: برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
کباب کردن بادمجان‌ها: بادمجان‌ها را خوب بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید. سپس آن‌ها را روی شعله مستقیم گاز یا در فر قرار دهید تا پوستشان کاملاً سیاه شود و نرم شوند.
پوست کندن و له کردن بادمجان‌ها: پس از کبابی شدن، بادمجان‌ها را در آب سرد قرار داده تا خنک شوند. سپس پوستشان را گرفته و با چنگال یا گوشت‌کوب کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآیند.
تفت دادن پیاز و گوجه فرنگی: در یک تابه، روغن را گرم کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی‌ها را اضافه کرده و تفت دهید تا پخته و نرم شوند.
اضافه کردن ادویه‌ها و بادمجان: پودر گشنیز، زردچوبه، چیلی و نمک را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس پوره بادمجان را به تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
پختن و سرو: حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت 5-10 دقیقه با هم بپزند تا طعم‌ها به خورد هم بروند. پوره بادمجان آماده شده را در ظرف سرو ریخته و با گشنیز تازه و پیازچه تزئین کنید.
نکات مهم:

برای طعم بهتر می‌توانید از ادویه‌های هندی دیگر مانند زیره، هل یا فلفل قرمز استفاده کنید.
برای یک بافت نرم‌تر، می‌توانید پوره بادمجان را از صافی رد کنید.
این پوره را می‌توانید به عنوان سس برای نان یا برنج نیز استفاده کنید.
برای یک طعم دودی‌تر، می‌توانید بادمجان‌ها را روی زغال کباب کنید.
این پوره را می‌توانید در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.
پیشنهاد سرو:

پوره بادمجان هندی را می‌توانید با نان گرم، برنج باسماتی، یا به عنوان سس برای گوشت کبابی سرو کنید.
این پوره همچنین یک همراه عالی برای سبزیجات کبابی یا سالاد است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.