تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 - 13:44
کد خبر : 616133

پنکیک خانگی در کمتر از 30 دقیقه

پنکیک خانگی در کمتر از 30 دقیقه

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه خانگی پنکیک یکی از صبحانه‌های محبوب و سریع در سراسر دنیاست که با مواد اولیه ساده و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. برای تهیه یک پنکیک خانگی نرم و خوشمزه، به مواد و مراحل زیر نیاز دارید: مواد لازم: آرد: 1 پیمانه شکر: 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر:

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه خانگی

پنکیک یکی از صبحانه‌های محبوب و سریع در سراسر دنیاست که با مواد اولیه ساده و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. برای تهیه یک پنکیک خانگی نرم و خوشمزه، به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

آرد: 1 پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 1 عدد
شیر: 1 پیمانه
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری (اختیاری)

پنکیک خانگی در کمتر از 30 دقیقه

طرز تهیه:

مخلوط کردن مواد خشک: ابتدا آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مخلوط کردن مواد تر: در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ، شیر، روغن مایع و وانیل را با همزن دستی یا همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
ترکیب مواد خشک و تر: مخلوط مواد تر را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. دقت کنید که بیش از حد هم نزنید، زیرا باعث سفت شدن پنکیک می‌شود.
گرم کردن تابه: یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
پختن پنکیک‌ها: با استفاده از ملاقه، مقدار کمی از مایه پنکیک را در تابه داغ بریزید و به آرامی تابه را بچرخانید تا مایه پنکیک به صورت یک لایه نازک در کف تابه پخش شود.
برگرداندن پنکیک: وقتی حباب‌هایی روی سطح پنکیک تشکیل شد و لبه‌های آن طلایی رنگ شد، با استفاده از اسپاتول پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
تکرار مراحل: این مراحل را تا تمام شدن مایه پنکیک تکرار کنید.

پنکیک خانگی در کمتر از 30 دقیقه

 

نکات و فوت و فن‌ها:

غلظت مایه پنکیک: مایه پنکیک باید غلظتی شبیه به خامه داشته باشد. اگر مایه خیلی غلیظ بود، کمی شیر به آن اضافه کنید و اگر خیلی رقیق بود، کمی آرد اضافه کنید.
حرارت تابه: حرارت تابه باید متوسط باشد تا پنکیک‌ها به خوبی پخته شوند و نسوزند.
روغن: برای روغن کاری تابه می‌توانید از روغن مایع، کره آب شده یا اسپری روغن استفاده کنید.
تنوع در طعم: برای طعم‌دار کردن پنکیک‌ها می‌توانید از انواع میوه‌ها، شکلات چیپسی، مغزها و ادویه‌ها استفاده کنید.
سرو کردن: پنکیک‌ها را به همراه عسل، مربا، شکلات، میوه یا هر تاپینگ دلخواه دیگری سرو کنید.
ایده‌های خلاقانه برای پنکیک:
پنکیک موزی: به مایه پنکیک موز له شده اضافه کنید.
پنکیک شکلاتی: به مایه پنکیک پودر کاکائو و شکلات چیپسی اضافه کنید.
پنکیک بلوبری: به مایه پنکیک بلوبری تازه یا منجمد اضافه کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.