پای مربای به: طعمی بهشتی برای عصرانه

طرز تهیه پای مربای به: یک عصرانه دلچسب و خانگی پای مربای به، دسری خوشمزه و سنتی است که با ترکیب طعم شیرین مربای به و بافت ترد خمیر پای، یک عصرانه دلچسب را برای شما و خانوادهتان رقم میزند. برای تهیه این پای خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با رعایت چند
طرز تهیه پای مربای به: یک عصرانه دلچسب و خانگی
پای مربای به، دسری خوشمزه و سنتی است که با ترکیب طعم شیرین مربای به و بافت ترد خمیر پای، یک عصرانه دلچسب را برای شما و خانوادهتان رقم میزند. برای تهیه این پای خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با رعایت چند نکته میتوانید پای مربایی بینظیر داشته باشید.
مواد لازم:
برای خمیر پای:
آرد: 300 گرم
کره سرد و خرد شده: 200 گرم
شکر: 200 گرم
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
تخممرغ: 2 عدد
برای داخل پای:
مربای به: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

مراحل تهیه:
تهیه خمیر پای:
آرد و کره را در ظرفی مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
شکر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
تخممرغها را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را به شکل توپ درآورده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
آمادهسازی مربای به:
مربای به را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید.
مونتاژ پای:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و کف یک قالب پای چرب شده پهن کنید.
مربای به را روی خمیر پهن کنید.
لبههای خمیر را به سمت بالا تا کرده و با چنگال روی آن را فشار دهید.
زعفران دم کرده را روی سطح پای بمالید.
پخت پای:
پای را به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، در فر قرار دهید.
پس از پخت، اجازه دهید پای کاملا خنک شود سپس برش زده و سرو کنید.
نکات و فوت و فن:
خمیر پای: برای اینکه خمیر پای تردتر شود، میتوانید از کمی سرکه سیب در هنگام ورز دادن خمیر استفاده کنید. همچنین، میتوانید به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
مربای به: برای طعم بهتر، میتوانید از مربای به خانگی استفاده کنید. اگر مربای به شما خیلی سفت بود، میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
پخت: برای اطمینان از پخت کامل پای، میتوانید از یک خلال دندان استفاده کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، یعنی پای شما پخته شده است.
تزئین: میتوانید برای تزیین پای از پودر پسته، بادام خرد شده یا خلال بادام استفاده کنید.
پیشنهاد سرو:
پای مربای به را میتوانید به همراه بستنی وانیلی یا خامه زده شده سرو کنید. همچنین، میتوانید یک فنجان چای داغ را در کنار آن میل کنید.
برای تهیه یک پای خوشمزه، از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید.
همه مواد را قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را از قبل گرم کنید تا پای به خوبی پخته شود.
حین پخت، به پای سر بزنید تا نسوزد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0