تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 آذر 1403 - 16:10 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614805

پای سالمون دودی؛ یک انفجار طعم در دهان

پای سالمون دودی؛ یک انفجار طعم در دهان

طرز تهیه پای سالمون دودی: یک غذای لذیذ و آسان پای سالمون دودی، یک پیش غذای شیک و خوشمزه است که با ترکیب طعم دودی سالمون و بافت ترد پای، تجربه‌ای متفاوت از غذا خوردن را برایتان رقم می‌زند. تهیه این پای ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید و با کمی خلاقیت می‌توانید

طرز تهیه پای سالمون دودی: یک غذای لذیذ و آسان

پای سالمون دودی، یک پیش غذای شیک و خوشمزه است که با ترکیب طعم دودی سالمون و بافت ترد پای، تجربه‌ای متفاوت از غذا خوردن را برایتان رقم می‌زند. تهیه این پای ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید و با کمی خلاقیت می‌توانید آن را با مواد دلخواه خود شخصی‌سازی کنید.

مواد لازم:

خمیر پای آماده یا خانگی
سالمون دودی خرد شده
پنیر خامه‌ای
خامه ترش
شوید تازه خرد شده
آب لیمو ترش
نمک و فلفل سیاه
تخم مرغ برای رومال
پنیر چدار رنده شده (اختیاری)

 

پای سالمون دودی؛ یک انفجار طعم در دهان
طرز تهیه:

آماده سازی خمیر: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر پای را باز کرده و داخل قالب پای قرار دهید و کناره‌های آن را به سمت بالا تا بزنید. کف و کناره‌های خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خارج شود.
تهیه مواد میانی: در یک کاسه، سالمون دودی خرد شده، پنیر خامه‌ای، خامه ترش، شوید، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید.
مونتاژ پای: مخلوط سالمون را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را صاف کنید. اگر دوست دارید می‌توانید روی آن را با پنیر چدار رنده شده بپوشانید.
رومال زدن: یک تخم مرغ را با کمی آب مخلوط کرده و روی لبه‌های خمیر بمالید.
پخت: پای را در فر از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، قرار دهید.
سرو: پس از پخت، اجازه دهید پای کمی خنک شود و سپس آن را برش زده و سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌ها:

خمیر: می‌توانید از خمیر پای آماده استفاده کنید یا خودتان خمیر را تهیه کنید. برای تهیه خمیر خانگی می‌توانید از دستورالعمل‌های مختلف موجود در اینترنت استفاده کنید.
سالمون: از سالمون دودی با کیفیت بالا استفاده کنید. می‌توانید از انواع مختلف سالمون دودی مانند سالمون اطلس یا سالمون آرامیدو استفاده کنید.
پنیر: علاوه بر پنیر خامه‌ای، می‌توانید از پنیرهای دیگری مانند پنیر بز یا پنیر ریcotta نیز استفاده کنید.
سبزیجات: می‌توانید به مخلوط سالمون، سبزیجات دیگری مانند پیازچه خرد شده، کرفس خرد شده یا فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه کنید.
تزیین: برای تزیین پای می‌توانید از شوید تازه، برش‌های لیمو ترش یا کمی خاویار استفاده کنید.

پیشنهاد سرو:

پای سالمون دودی را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. این پای به همراه یک سالاد فصل یا سوپ سبزیجات بسیار خوشمزه خواهد بود.

نکات مهم:

برای اینکه پای شما خوش طعم‌تر شود، از ادویه‌های دلخواه خود مانند پودر سیر، پودر پیاز یا فلفل قرمز استفاده کنید.
اگر دوست دارید پای شما تردتر شود، می‌توانید قبل از قرار دادن در فر، روی آن را با کمی آرد سوخاری بپاشید.
برای اینکه پای شما بهتر پخته شود، بهتر است از قالب پای با عمق مناسب استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.