تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آبان 1403 - 11:44 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613843

پای خرما خانگی: طعمی بینظیر و دستوری آسان

پای خرما خانگی: طعمی بینظیر و دستوری آسان

طرز تهیه پای خرما: یک دسر خوشمزه و مقوی پای خرما یک دسر سنتی و خوشمزه است که با طعمی شیرین و بافت نرم، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این پای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه پای خرما را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. مواد

طرز تهیه پای خرما: یک دسر خوشمزه و مقوی

پای خرما یک دسر سنتی و خوشمزه است که با طعمی شیرین و بافت نرم، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این پای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه پای خرما را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
برای خمیر:

آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه
کره سرد و خرد شده: ۱ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب یخ: ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری

پای خرما خانگی: طعمی بینظیر و دستوری آسان

برای داخل پای:

خرما بدون هسته: ۳۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
شکر: ۱/۴ پیمانه
دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
تهیه خمیر:

آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
کره سرد و خرد شده را به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان به آرامی مخلوط کنید تا خمیر شبیه به خرده نان شود.
آب یخ را کم‌کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
خمیر را در یک نایلون قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

آماده سازی مواد داخل پای:

خرماها را در یک قابلمه با کمی آب بپزید تا نرم شوند.
خرماهای پخته شده را پوست کنده و هسته آن‌ها را جدا کنید.
خرماها را با کره، شکر، دارچین، تخم مرغ و وانیل در یک غذاساز یا با مخلوط‌کن میکس کنید تا یکدست شود.

مونتاژ پای:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
قالب پای را چرب کرده و آرد بپاشید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و کف قالب را با آن بپوشانید.
لبه‌های اضافی خمیر را ببرید.
مخلوط خرما را روی خمیر پهن کنید.
لبه‌های خمیر را به سمت داخل تا بزنید و با چنگال فشار دهید.

پخت پای:

پای را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، در فر قرار دهید.
پس از پخت، اجازه دهید پای خنک شود و سپس برش بزنید و سرو کنید.

برای تزیین پای می‌توانید از مغز گردو، بادام یا کنجد استفاده کنید.
می‌توانید به جای خرما از کشمش یا انجیر نیز استفاده کنید.
برای یک بافت نرم‌تر، می‌توانید کمی آرد برنج به مواد داخل پای اضافه کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید کمی پودر هل یا دارچین به خمیر اضافه کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.