تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 مهر 1403 - 10:05
کد خبر : 613003

پاپ کورن خانگی در عرض چند دقیقه با هواپز

پاپ کورن خانگی در عرض چند دقیقه با هواپز

طرز تهیه پاپ کورن خوشمزه در هواپز تهیه پاپ کورن در هواپز روشی سالم و آسان برای لذت بردن از این میان‌وعده محبوب است. با استفاده از هواپز، شما می‌توانید پاپ کورن‌هایی خوشمزه و کم‌چرب تهیه کنید. مواد لازم: ذرت مخصوص پاپ کورن روغن (زیتون، کانولا یا ذرت) نمک و سایر ادویه‌ها (دلخواه) وسایل مورد

طرز تهیه پاپ کورن خوشمزه در هواپز

تهیه پاپ کورن در هواپز روشی سالم و آسان برای لذت بردن از این میان‌وعده محبوب است. با استفاده از هواپز، شما می‌توانید پاپ کورن‌هایی خوشمزه و کم‌چرب تهیه کنید.

مواد لازم:

ذرت مخصوص پاپ کورن
روغن (زیتون، کانولا یا ذرت)
نمک و سایر ادویه‌ها (دلخواه)
وسایل مورد نیاز:

هواپز
کاسه
قاشق
مراحل تهیه:

آماده سازی ذرت:

ذرت‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن‌ها را تکان دهید تا ذرات اضافی و گرد و غبار از روی آن‌ها جدا شود.
مقدار کمی روغن را به ذرت‌ها اضافه کنید و آن‌ها را به خوبی مخلوط کنید تا همه ذرت‌ها به روغن آغشته شوند.
قرار دادن ذرت در هواپز:

سبد هواپز را با یک لایه یکنواخت از ذرت بپوشانید. دقت کنید که ذرت‌ها روی هم انباشته نشوند.
تنظیمات هواپز:

دمای هواپز را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
زمان پخت را بین 3 تا 5 دقیقه قرار دهید. می‌توانید با توجه به مدل هواپز و مقدار ذرت، زمان را تنظیم کنید.
پخت پاپ کورن:

سبد را داخل هواپز قرار دهید و دکمه شروع را بزنید.
در طول پخت، هواپز را تکان ندهید تا ذرت‌ها به طور یکنواخت بپزند.
پس از اتمام زمان، سبد را از هواپز خارج کنید و محتویات آن را داخل یک کاسه بریزید.
اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها:

به دلخواه می‌توانید به پاپ کورن نمک، پنیر، کارامل یا هر طعم‌دهنده دیگری اضافه کنید.
نکات مهم:

انتخاب ذرت مناسب: از ذرت مخصوص پاپ کورن استفاده کنید. این نوع ذرت دارای رطوبت کافی برای تبدیل شدن به پاپ کورن است.
مقدار روغن: مقدار روغن مورد استفاده را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. روغن زیاد باعث چرب شدن بیش از حد پاپ کورن می‌شود.
زمان پخت: زمان پخت ممکن است بسته به مدل هواپز و مقدار ذرت متفاوت باشد. به صدای ترکیدن ذرت‌ها توجه کنید و زمانی که صدای ترکیدن کاهش یافت، پاپ کورن آماده است.
ایمنی: هنگام کار با هواپز احتیاط کنید و از دستکش استفاده کنید.
نکات اضافی برای طعم‌های مختلف:

پاپ کورن کاراملی: پس از پخت پاپ کورن، آن را با کره آب شده و شکر مخلوط کنید تا به یک لایه کاراملی خوشمزه آغشته شود.
پاپ کورن پنیر: پس از پخت پاپ کورن، آن را با مخلوطی از پنیر چدار رنده شده، کره آب شده و پودر سیر مخلوط کنید.
پاپ کورن تند: پس از پخت پاپ کورن، آن را با پودر چیلی، پاپریکا و نمک مخلوط کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.