پاپ کورن خانگی در عرض چند دقیقه با هواپز

طرز تهیه پاپ کورن خوشمزه در هواپز تهیه پاپ کورن در هواپز روشی سالم و آسان برای لذت بردن از این میانوعده محبوب است. با استفاده از هواپز، شما میتوانید پاپ کورنهایی خوشمزه و کمچرب تهیه کنید. مواد لازم: ذرت مخصوص پاپ کورن روغن (زیتون، کانولا یا ذرت) نمک و سایر ادویهها (دلخواه) وسایل مورد
طرز تهیه پاپ کورن خوشمزه در هواپز
تهیه پاپ کورن در هواپز روشی سالم و آسان برای لذت بردن از این میانوعده محبوب است. با استفاده از هواپز، شما میتوانید پاپ کورنهایی خوشمزه و کمچرب تهیه کنید.
مواد لازم:
ذرت مخصوص پاپ کورن
روغن (زیتون، کانولا یا ذرت)
نمک و سایر ادویهها (دلخواه)
وسایل مورد نیاز:
هواپز
کاسه
قاشق
مراحل تهیه:
آماده سازی ذرت:
ذرتها را در یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را تکان دهید تا ذرات اضافی و گرد و غبار از روی آنها جدا شود.
مقدار کمی روغن را به ذرتها اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید تا همه ذرتها به روغن آغشته شوند.
قرار دادن ذرت در هواپز:
سبد هواپز را با یک لایه یکنواخت از ذرت بپوشانید. دقت کنید که ذرتها روی هم انباشته نشوند.
تنظیمات هواپز:
دمای هواپز را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
زمان پخت را بین 3 تا 5 دقیقه قرار دهید. میتوانید با توجه به مدل هواپز و مقدار ذرت، زمان را تنظیم کنید.
پخت پاپ کورن:
سبد را داخل هواپز قرار دهید و دکمه شروع را بزنید.
در طول پخت، هواپز را تکان ندهید تا ذرتها به طور یکنواخت بپزند.
پس از اتمام زمان، سبد را از هواپز خارج کنید و محتویات آن را داخل یک کاسه بریزید.
اضافه کردن طعمدهندهها:
به دلخواه میتوانید به پاپ کورن نمک، پنیر، کارامل یا هر طعمدهنده دیگری اضافه کنید.
نکات مهم:
انتخاب ذرت مناسب: از ذرت مخصوص پاپ کورن استفاده کنید. این نوع ذرت دارای رطوبت کافی برای تبدیل شدن به پاپ کورن است.
مقدار روغن: مقدار روغن مورد استفاده را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. روغن زیاد باعث چرب شدن بیش از حد پاپ کورن میشود.
زمان پخت: زمان پخت ممکن است بسته به مدل هواپز و مقدار ذرت متفاوت باشد. به صدای ترکیدن ذرتها توجه کنید و زمانی که صدای ترکیدن کاهش یافت، پاپ کورن آماده است.
ایمنی: هنگام کار با هواپز احتیاط کنید و از دستکش استفاده کنید.
نکات اضافی برای طعمهای مختلف:
پاپ کورن کاراملی: پس از پخت پاپ کورن، آن را با کره آب شده و شکر مخلوط کنید تا به یک لایه کاراملی خوشمزه آغشته شود.
پاپ کورن پنیر: پس از پخت پاپ کورن، آن را با مخلوطی از پنیر چدار رنده شده، کره آب شده و پودر سیر مخلوط کنید.
پاپ کورن تند: پس از پخت پاپ کورن، آن را با پودر چیلی، پاپریکا و نمک مخلوط کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0