تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 بهمن 1403 - 20:30 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616371

پاناکوتای لبو، دسری جذاب و لذیذ برای شما

پاناکوتای لبو، دسری جذاب و لذیذ برای شما

طرز تهیه پاناکوتای لبو: یک دسر خوشرنگ و خوشمزه پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و محبوب است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود. در این دستور، طرز تهیه پاناکوتای لبو، یک دسر خوشرنگ و خوشمزه با طعم منحصر به فرد لبو را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم لبو: 250 گرم خامه قنادی یا

طرز تهیه پاناکوتای لبو: یک دسر خوشرنگ و خوشمزه

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و محبوب است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود. در این دستور، طرز تهیه پاناکوتای لبو، یک دسر خوشرنگ و خوشمزه با طعم منحصر به فرد لبو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

لبو: 250 گرم
خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده: 100 گرم
شکر: 1/3 لیوان
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آب لبو: یک لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه

آماده‌سازی لبو: لبوها را پوست کنده و به خوبی بشویید. سپس آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در یک قابلمه با مقداری آب بپزید تا نرم شوند. لبوهای پخته شده را از آب خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را پوره کنید.
آماده‌سازی ژلاتین: پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک با آب سرد مخلوط کنید و به روش بن ماری آن را حل کنید.
مخلوط کردن مواد: در یک قابلمه شیر، شکر و آب لبو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و مخلوط به جوش آید. سپس پوره لبو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
اضافه کردن ژلاتین: ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و لبو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس نمک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
اضافه کردن خامه: بعد از اینکه مخلوط کمی خنک شد، خامه زده شده را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
قالب‌بندی: مایه دسر را در قالب‌های سیلیکونی یا لیوان‌های مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
تزیین و سرو: بعد از اینکه پاناکوتا سفت شد، آن را از قالب خارج کنید و با خامه، میوه، شکلات یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید. پاناکوتای لبو را خنک سرو کنید.

پاناکوتای لبو، دسری جذاب و لذیذ برای شما

نکات مهم

برای تهیه پاناکوتای لبو می‌توانید از آب لبو آماده یا آب لبو خانگی استفاده کنید.
اگر از خامه صبحانه استفاده می‌کنید، آن را قبل از اضافه کردن به مخلوط شیر و لبو کمی بزنید تا فرم بگیرد.
برای جلوگیری از گلوله شدن ژلاتین، آن را به روش بن ماری حل کنید و بعد از اینکه مخلوط شیر و لبو کمی خنک شد، به آن اضافه کنید.
برای تزیین پاناکوتا می‌توانید از میوه‌هایی مانند توت فرنگی، تمشک یا انار استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.