تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
کد خبر : 611600

پاستای گوجه و ریحان: یک کلاسیک ایتالیایی

پاستای گوجه و ریحان: یک کلاسیک ایتالیایی

طرز تهیه پاستای کلاسیک گوجه، پنیر و ریحان پاستای گوجه، پنیر و ریحان یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با طعم تازه و دلپذیرش، همیشه طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این پاستا خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند. مواد لازم: پاستا (به دلخواه: اسپاگتی، فتوچینی،

طرز تهیه پاستای کلاسیک گوجه، پنیر و ریحان

پاستای گوجه، پنیر و ریحان یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با طعم تازه و دلپذیرش، همیشه طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این پاستا خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند.

مواد لازم:
پاستا (به دلخواه: اسپاگتی، فتوچینی، پنه و…)
گوجه فرنگی رسیده و خرد شده
سیر
روغن زیتون
ریحان تازه
پنیر موزارلا رنده شده
پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پخت پاستا:

یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و آبکش کنید. کمی از آب پاستا را نگه دارید.
تهیه سس گوجه:

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید.
سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
گوجه فرنگی‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 10-15 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
ریحان تازه خرد شده را به سس اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط کردن مواد:

پاستای آبکش شده را به سس گوجه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا همه جای پاستا به سس آغشته شود.
در صورت نیاز، کمی از آب پاستا را به مخلوط اضافه کنید تا سس غلیظ‌تر شود.
پنیر موزارلا و پارمزان رنده شده را روی پاستا بپاشید.
سرو:

پاستا را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با ریحان تازه تزیین کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، می‌توانید از گوجه‌های گیلاسی استفاده کنید.
اگر دوست دارید پاستای شما تندتر باشد، می‌توانید کمی فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
برای یک طعم غنی‌تر، می‌توانید از کمی خامه به سس اضافه کنید.
برای سرو، می‌توانید پاستا را با نان سیر یا سالاد همراه کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.