تاریخ انتشار : شنبه 6 اردیبهشت 1404 - 14:43 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 618687

نخود فرنگی پلو: غذای سریع، لذیذ و انرژی‌بخش برای روزهای شلوغ

نخود فرنگی پلو: غذای سریع، لذیذ و انرژی‌بخش برای روزهای شلوغ

نخود فرنگی پلو: یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی برای روزهای پر مشغله مواد لازم: برنج: 2 پیمانه نخود فرنگی تازه یا منجمد: 1 پیمانه پیاز متوسط: 1 عدد (نگینی خرد شده) روغن یا کره: به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم شوید تازه یا خشک (اختیاری): به مقدار دلخواه آب یا آب

نخود فرنگی پلو: یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی برای روزهای پر مشغله

مواد لازم:

برنج: 2 پیمانه
نخود فرنگی تازه یا منجمد: 1 پیمانه
پیاز متوسط: 1 عدد (نگینی خرد شده)
روغن یا کره: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
شوید تازه یا خشک (اختیاری): به مقدار دلخواه
آب یا آب مرغ: به مقدار لازم

نخود فرنگی پلو: غذای سریع، لذیذ و انرژی‌بخش برای روزهای شلوغ
مراحل تهیه:

آماده‌سازی برنج: برنج را به خوبی بشویید و به مدت حداقل 30 دقیقه در آب ولرم و کمی نمک خیس کنید. این کار باعث می‌شود برنج بهتر پخته شده و دانه‌های آن از هم جدا بماند.
تفت دادن پیاز و نخود فرنگی: در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. سپس نخود فرنگی را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. اگر از شوید استفاده می‌کنید، در این مرحله می‌توانید آن را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
اضافه کردن ادویه‌ها: نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط پیاز و نخود فرنگی اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
پخت برنج: آبی که برنج در آن خیس خورده است را خالی کنید. برنج خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی با مواد دیگر مخلوط نمایید. به میزان لازم آب یا آب مرغ به قابلمه اضافه کنید. مقدار آب باید به اندازه‌ای باشد که حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد. میزان دقیق آب بستگی به نوع برنج شما دارد.
دم کشیدن پلو: حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید برنج به آرامی بپزد و آب آن کاملاً کشیده شود. این مرحله حدود 15 تا 20 دقیقه طول می‌کشد.
نهایی کردن پلو: پس از اینکه آب برنج کشیده شد، درب قابلمه را بردارید و به آرامی پلو را زیر و رو کنید تا مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پلو به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر با حرارت بسیار ملایم دم بکشد.
سرو: نخود فرنگی پلو آماده سرو است. می‌توانید آن را به تنهایی یا همراه با ماست، سالاد یا انواع گوشت و مرغ میل نمایید.

نکات:

برای حفظ رنگ سبز نخود فرنگی، می‌توانید آن را به صورت جداگانه کمی آبپز کرده و در مراحل پایانی به پلو اضافه کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از گوشت چرخ کرده تفت داده شده، تکه‌های مرغ پخته یا گوشت قلقلی نیز در تهیه این پلو استفاده کنید. این مواد را می‌توانید در لابه لای برنج قرار دهید تا همراه با پلو دم بکشند.
استفاده از کره به جای روغن، عطر و طعم بهتری به پلو می‌بخشد.
برای تنوع، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین یا زیره نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.