تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
کد خبر : 71616

نحوه استفاده از تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام

نحوه استفاده از تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام

نحوه استفاده از تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرامدر این مقاله به نحوه استفاده از قابلیت تازه ارتقا پیدا کرده تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام می‌پردازیم که بسیار مفید ..

نحوه استفاده از تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام

در این مقاله به نحوه استفاده از قابلیت تازه ارتقا پیدا کرده تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام می‌پردازیم که بسیار مفید است.

بی‌شک Telegram یکی از بهترین پیام‌رسان‌های موجود در جهان است. این اپلیکیشن امکانات متنوعی را در اختیار کاربرانش می‌گذارد و در طول زمان، برای بهبود کارایی‌شان آن‌ها را بروزرسانی می‌کند. تلگرام از سال ۲۰۱۳ دارای گزینه‌ای به نام Secret Chat است که به شما امکان چت کردن در حالت رمزگذاری شده را می‌دهد. سال گذشته این اپلیکیشن یک تایمر جدید را دریافت کرد که به کاربران اجازه می دهد پیام‌هایی بفرستند که ظرف مدت ۲۴ ساعت تا ۷ روز به صورت خودکار حذف می‌شود. تلگرام هفته گذشته عملکرد این برنامه را بروز کرد تا کاربران امکان داشته باشند تایمر خودکار پاک کننده پیام ها را در تلگرام را به صورت سفارشی تنظیم کنند. همچنین برخلاف نسخه قبلی، نیازی به حذف تاریخچه چت در اپلیکیشن اندروید نیست.

پیش از آنکه بتوانید از این قابلیت استفاده کنید، ابتدا باید اپلیکیشن Telegram را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید. سپس برای استفاده، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن تلگرام را روی گوشی خود اجرا کنید.
  • به صفحه چتی که می‌خواهید این قابلیت را فعال کنید بروید.
  • عکس مخاطب در بالای صفحه را لمس کنید.
  • روی دکمه سه نقطه روی هم ضربه بزنید. این آیکون در اندروید در گوشه سمت راست بالای صفحه و در آی او اس زیر دکمه گزینه‌های بیشتر است.

تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام

  • در آی او اس روی گزینه Enable Auto-Delete و در اندروید روی گزینه Auto-Delete ضربه بزنید.
  • شما در اینجا می‌توانید از بین زمان‌های موجود یکی را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Set Auto-Delete ضربه بزنید.

تایمر خودکار پاک کننده پیام ها در اپلیکیشن تلگرام

وقتی این گزینه فعال شد، تمام مکالماتی که در این بازه زمانی انتخاب شده با مخاطب خود انجام می‌دهید، بعد از گذشت این مدت به صورت خودکار حذف خواهد شد. به خاطر داشته باشید که در گروه‌ها، فقط ادمین‌ها قادر به فعال کردن این قابلیت هستند.

منبع :thenextwebمنبع گجت نیوز

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.